Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk! Ha akarnatok menni bulizni es a baratnotok nem tud menni, de nem akarja, h nelkule elmenjetek bulizni. Mit tennetek? Hogy fogadnatok?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 09:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A baratnommel valoba csak hetvegen tudunk talalkozni
2010. jún. 8. 11:23
 12/20 anonim ***** válasza:
8%
Tarkónbasznám a ribancot egy péklapáttal...
2010. jún. 8. 11:31
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Ne legyél papucs...
2010. jún. 8. 11:45
 14/20 anonim ***** válasza:
96%

most ezt komolyan mondjátok?azta k.va

már nem azért de egy-két bulis estéről azért lemondhatok a barátnőtők javára..nem minden alkalomról van szó..

akik ezt megteszik azzok női szemmel a NORMÁLIS pasik!

2010. jún. 10. 10:59
 15/20 anonim ***** válasza:
23%
Elmennék.
2010. jún. 10. 11:28
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát szerintem erről a kérdésről nem a sok egoista csak a maga érdekét néző pasit kellett volna megkérdezned. Ahhoz nem kell sok ész, hogy belásd ha most csak úgy szó nélkül elmész abból nagy balhé lesz. A sok tapló pasi meg hiába mondja,hogy papucs meg dobd ki a ringyót, valószínűleg szereted ezért merül fel benned, hogy menj vagy ne, s nem úgy megy hogy ennyiért elhagyod és kész. Mint ahogy a férfitársaidnak is csak a szája nagy, és a saját barátnőikkel ők sem így beszélnek ha egyáltalán van. Beszéld meg a lánnyal,hogy szeretnél egy haveros estét mert rég találkoztatok már így együtt barátnő nélkül és szeretnél kicsit kikapcsolni velük stb. Ha viszont minden héten bulizni jártok akkor annyit igazán megtehetsz hogy ezt most lemondod.
2010. jún. 10. 13:11
 17/20 anonim ***** válasza:

Ne menj el bulizni!

valószínű hogy azért nem szeretné hogy elmenj mert fél tőle hogy megcsalod!

semmi kép se menj el mert ha elmész később gyanúsítani fogy hogy félreléptél.

amúgy meg várd ki az alkalmat mikor együtt tudtok menni annál nincs jobb :)

2010. jún. 10. 13:15
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarná, hogy nélküle menjek, akkor nem mennék. Egy normális kapcsolatban nem tudom, hogy ez hogy lehet kérdés...

20F

2010. jún. 10. 13:39
 19/20 anonim ***** válasza:
ha neked fontos a csajod,akkor maradj otthon, ha meg a többi egyedülálló egyéjszakáskalandos pasikra akarsz hallgatni, akkor hajrá,menj el bulizni és te is olyanná válsz
2010. jún. 10. 13:42
 20/20 anonim ***** válasza:

gondold magad a helyébe, nálam úgy müködik, ha megkér maradj itthon velem akkor maradok, mert haverok ide vagy oda ha szükségem van támogatásra segitségre a barátnőm az aki mellettem van mindig. Haverok kihúzzák magukat az ilyesmi alól. És mivel én szerelemből vagyok a barátnőmmel, akármi legyen is a kedvébe járok. Ki lehet nevetni de én is jól érzem magam ha ő is boldog, és jókedvű. Hogy más kapcsolatokba magyarosan sz*rnak a párjukra az nem az én dolgom. Ami tőlem telik azt megteszem érte, mert ugyan ezt ő is értem.

Kölcsönös a dolog.

2010. jún. 10. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!