Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti szeretitek a baratnotok labujjait puszilgatni?
Figyelt kérdés
A baratom imadja a labujjaim!Azt mondta ez fogta meg otet bennem.Szerintetek ez normalis?2011. jan. 29. 13:58
2/9 anonim válasza:
Csak akkor, ha előtte egész nap gumicsizmában érlelte.
3/9 anonim válasza:
hát én lány vagyok de én nem hiszem h ezt szeretném h vki a lábujjaimat puszilgassa..és fordított esetben sem tenném XD
4/9 anonim válasza:
Hogy ez fogta meg benned... hát- találhatott volna mást is.:)
Az viszont tagadhatatlan, hogy a lábujjak nagyon érzékenyek, és sok embernek tartoznak az erogén zónáik közé.
És szerintem igenis izgató tud lenni egy szexi lábujj :)
5/9 anonim válasza:
"ez fogta meg otet bennem" - már a mondat értelme is édes, hát még az "őtet" szó használata. :-)
De a kérdésre válaszolva: számomra is izgató a szép női láb.
6/9 anonim válasza:
én is lány vagyok de nagyon nem bírnám, nem is engedném.
8/9 anonim válasza:
én szeretem, mert tetszik a lába, ő is szereti mert ez végülis egyfajta kényeztetés. Ettől még nem vagyok lábfétises,attól függetlenül puszilgatom a többi testrészét is..amúgy nem értem minek kell ilyen prűd hülyeségeket válaszolni.
9/9 aszlan válasza:
Szerintem izgató,főleg ha ki is veri vele.én akor szoktam puszilgatni amikor a valaimon vanak a labacskai.. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!