Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ha akarnatok menni bulizni es a baratnotok nem tud menni, de nem akarja, h nelkule elmenjetek bulizni. Mit tennetek? Hogy fogadnatok?
Bocsi, de mi az, hogy a barátnő nem akarja, hogy nélküle elmenj?
Én lány vagyok és sokszor bulizom a barátom nélkül, ha pl. akkor ő dolgozik. És fordítva is előfordul. Ne kössük már gúzsba a párunkat. Ha nekem azt mondaná a párom, hogy nem mehetek el nélküle, kb szemberöhögném, hogy mégis ezt hogy gondolja. Van életem tőle külön is. Tudja, hogy a buliban nem pasizni fogok, akkor meg miért is ne szórakozhetnék?
Mondjon jobbat és akkor maradsz! Pl. aznap estére megbeszélte a barátnőjével, hogy egy spontán leszbisó után ketten akarnának téged kielégíteni, sokszor és sokféleképpen, és szépen kér, hogy maradj... vagy ilyesmi.
Ha erről nincs szó,el kell küldeni a dühös durva anyjába.
Ne legyél papucs, rúgd ki, amúgy meg keress rá a "Kézikönyv a nők elsárkányosodásáról" c. könyvre! Ha már barátnő korában ilyen, milyen lesz később?!
Persze, tökös legénynek kell lenni. Ha akár egyszer is próbálná bárki a másik szemszögéből nézni a dolgokat, akkor egyből nyomi fa sztarisznyává válik... Emberi butaság netovábbja.
Ha mindenképp el akarsz menni, akkor próbáld megértettni a barátnőddel, hogy el szeretnél menni. Majd máskor mentek együtt bulizni. Ha nem adtál okot arra, hogy féltékenykedjen, akkor bízzon már meg benned. :)
Miért nem akarja a lány, hogy elmenjen? Na?
Na?
Csak azért ne menjen a srác, mert a barátnője nem tud jönni? bzmg... Mi lesz a következő, vegyen fel a srác erényövet is, mint az a másik elmeroggyant?
Valószínűleg itt az a kérdés, hogy a barátnőm ezt rendszeressen játsza el vagy sem. Ha néha fordul elő, mert komoly oka van rá, hogy otthon maradjon, akkor valószínűleg vele töltöm az estét, otthon. Ha ez többször is előfordul és azt érzem, hogy korlátozni akar, akkor megbeszélném vele, hogy nem csajozni megyek a bulikba, de vannak ismerőseim, akikkel szinte csak ott tudok találkozni.
Azért itt a bizalom meg a másik tisztelete fontos. Miért akarja a lány, hogy a fiú otthon maradjon? Olyan keveset vannak együtt hétközben, hogy ezt az estét nem akarja nélküle tölteni vagy pedig arról van szó, hogy maga mellé akarja láncolni a fiút. Nem mindegy.
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!