Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? Nagyon elvagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Nagyon elvagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy hiába de nem tudtam magamon változtatni legalábbis így önértékelés céljából.

Sosem voltam megelégedve magammal.Főleg a kis melleimmel.Ez nagyon zavar engem. Nagyon gátlásos vagyok, így nem merek párkapcsolatba lépni senkivel se,pedig lett volna. De ha belegondolok ,hogy le kell vetkőzni és meglátja a kis melleimet...Egyszerűen nem értem,hogy nekem miért ilyen kicsik?Gondoltam plasztikai műtétre,de nem tudom mennyire lenne az megoldás:S:(

Az önbizalmam is egyenlő a nullával! Hogyan tudhatnék ezen változtani?Mert amúgy lenne önbizalmam csak nuku mellel azért nehezebben megy:/:(

Valaki adhatna pár jó tanácsot.Köszönöm.

18/L.

2010. jún. 7. 23:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Nyugi, tényleg nagyon sok férfinak jönnek be a kicsi mellek. Ha már vannak melleid, akkor felesleges aggódni, amúgy sem a méret a lényeg a női mellnél, hanem hogy jól nézzen ki.
2010. jún. 8. 02:24
 22/30 anonim ***** válasza:

00:10-es vagyok 171-2 cm. Mindig utolsó voltam a sorban. Persze a csajok jönnek azzal, hogy jaj én szeretnék magassarkút hordani 10 centiset, akkor tehát kilőve 160 centi felett, az alatt pedig a kisebbségi komplexusuk miatt csak 190 centi felett keresnek pasit. Szóval megvan mindenkinek a baja, de te ne keseregj olyan miatt, amin tudsz változtatni, ráadásul nem is oly szükséges.

21/F

2010. jún. 8. 03:43
 23/30 anonim ***** válasza:

"A pasik hiába mondják azt,hogy szeretik a kis mellűeket, ha közbe mindig a nagy melleket nézik meg."

Nos, azt hiszem, ez tényleg így van. Bár nyilván sokan tagadnák, hogy ne gondolják róluk, hogy végső soron nem mások, mint két lábon járó farkak. De! Az, hogy egy nagy mellű csajt megbámul valaki, nem jelenti, hogy be is mutatná őt a szüleinek jövendőbelijeként. Ahhoz már a férfiaknak is több kell, mint pusztán egy pina meg két nagy mell.

FS

24/F

2010. jún. 8. 06:42
 24/30 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!

eddig csak bíztatóat olvastam amitől kicsit megnyugodtam:)

01.33-Ezek nagyon jó tanácsokat.Csak az is eszembe jut néha,hogy azért néznének meg a pasik pl ha nem lenne rajtam melltartó, mert nagyon kicsi a mellem.:D Igazából melltartót is utálok néha hordani.

Képet azt azért nem töltök fel:):DD Ahhoz én nem vagyok elég bátor, biztos lenne pár b.unkó megjegyzés is :D:D:D

02.11-Nem azért kicsik a melleim,mert anorex vagyok.Normálisan eszek.:) Fogamzásgátlót nem mernék szedni,mert én hallottam olyanról,hogy ellehet hízni tőle.:S

03.43-Vannak ilyen csajok,de azokkal nem érdemes szóbaállni.10 centissel meg 1 vagy kitörik a bokám vagy a nyakam :D,10 centis magassarkút meg nem hiszem,hogy felvennék csak azért mert elmegyek vásárolni.:D 190 centi az már túl sok,főleg,hogy alacsony is vagyok.Vannak akiknek a magasság mindegy, mint pl nekem is, de elkell fogadni magunkat ez igaz, csak néha nehezen megy.Egyébként a 171 cm fiúnál szerintem pont jó.:)

2010. jún. 8. 13:13
 25/30 A kérdező kommentje:
06.42-Igen ez így van, csak mostanában a média is szerepet játszik az életünkben.Ahogy írta valaki.És ez teljességében igaz is. Sokszor olvasom itt is,meg ismerőseim közt is vannak néhányan akiknek önbizalom hiányuk van.És ehhez hozzájárul azért a média is.
2010. jún. 8. 13:15
 26/30 anonim ***** válasza:
óóó nekem is pici cicim van...és még nem is olyan hüdejoformásak...mégis dagadok az önbizalomtól és állandóan azt közlik velem mikor megismernek, hogy jéééé te nem is vagy beképzelt...a pasik bolondulnak értem...ha meg a szexre jut a sor akkor meg egyáltalán nem izélnak a mellemen...belátom és párom is belátja hogy naigen ha nagyobb lenne jobb lenne...de levantojva...:) ez jutott...mást hangsúlyozok...szeretnék nagyobb melleket...de ne hagyd hogy ez meggátoljon bármiben is...nem a melledbe fognak bele szeretni hanem az önbizalmadba, a kisugárzásodba, a komplett egészedbe...az összhangsúly a lényeg...
2010. jún. 8. 15:08
 27/30 anonim ***** válasza:

Magadnak akarj tetszeni, ne a pasiknak. Az a legfontosabb, hogy elégedett legyél magaddal, különben megette a fene kinek mi jön be... Ha elégedetlen vagy változtass. (Pl egy duci lánynak sem azt szokás mondani, hogy fogadja el magát és van aki ezt szereti, hanem azt, hogy sportoljon.)

Cmeket azért megadhatnál, még ha képet nem is teszel fel.

2010. jún. 8. 19:17
 28/30 anonim ***** válasza:

És Te biztos vagy benne, hogy egy "duci" lánynak tényleg pusztán csak az a baja, hogy "duci"? Mert ugye ki a "duci"? Aki 70 kiló? Aki 80 kiló? Vagy aki annak érzi magát? És mi alapján érzi magát "ducinak"? Mert az átlag 60 kiló? Mert úgy érzi, látja, tapasztalja, hogy az 50-60 kilós lányokat jobban szeretik? Akkor biztos, hogy saját magával van baja?

FS

24/F

2010. jún. 8. 19:41
 29/30 A kérdező kommentje:

19.17- Mit adjak meg?Címeket?:D

Hát változtatnom nem nagyon kell,mert úgy alapjában véve szeretek öltözködni,meg ilyenek.Csak az önbizalmamon kéne változtatni valahogyan.

Nekem van egy oszt.társam 50 vhány kg lehet a lány.De amúgy szép vékony.De sokszor mondta, hogy olyan dagadtnak érzi a lábait (PEDIG egyáltalán nem azok,véknyak neki is) De ő így látja.

2010. jún. 8. 20:04
 30/30 anonim ***** válasza:

Az megint más, szerintem az már betegség. 50kg az elég kevés.

Te úgy látod a helyzetet ahogyan van, (ha jól gondolom).

2010. jún. 8. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!