Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Nagyon elvagyok keseredve.
Az a helyzet,hogy hiába de nem tudtam magamon változtatni legalábbis így önértékelés céljából.
Sosem voltam megelégedve magammal.Főleg a kis melleimmel.Ez nagyon zavar engem. Nagyon gátlásos vagyok, így nem merek párkapcsolatba lépni senkivel se,pedig lett volna. De ha belegondolok ,hogy le kell vetkőzni és meglátja a kis melleimet...Egyszerűen nem értem,hogy nekem miért ilyen kicsik?Gondoltam plasztikai műtétre,de nem tudom mennyire lenne az megoldás:S:(
Az önbizalmam is egyenlő a nullával! Hogyan tudhatnék ezen változtani?Mert amúgy lenne önbizalmam csak nuku mellel azért nehezebben megy:/:(
Valaki adhatna pár jó tanácsot.Köszönöm.
18/L.
Én meg viszonylag alacsony pasi vagyok, tudom milyen a kisebbségi érzés, mindig csúfoltak vele, de nem tudok vele mit csinálni bele kell törődnöm. Te még mindig tudsz vele bármi mást csinálni pl: megműtetted, vagy tablettát szedsz rá. De én? Semmit nem lehet a kis magasság ellen tenni. Szal inkább fogadd el magad. Én sem rajongok a nagy mellekért, mindig kis mellű barátnőim voltak, valszeg ilyenek is lesznek. Nekem bejön, és rengeteg férfinak is. Tudtad, hogy akinek nagy melle van, az inkább derékban szélesebb? Most választhassz, vagy jó segged lesz, vagy jó melled... A kettő egyszerre nagyon ritkán jön össze.
21/F
"23:40 Könnyen beszélsz. Látszik, hogy nem mentél ilyenen keresztül. Fogalmad sincs mit jelent így élni egy nőnek. Most őszintén, egy férfinak milyen érzés lenne farok nélkül élni?"
Nem támadóan írtam, bár ezek szerint egyeseknek így jött át.
Érzékelem, hogy nem olyan könnyű ezt nőként feldolgozni, ezt írtam is. Nem olyan könnyű elfogadni, hogy a mellméret ez messze nem számít töredékét se annak, mint amennyit belepánikolnak az emberek. Ettől még így van, és ha ezt direktbe mondják meg, főleg példákkal szemléltetve, talán hajlamosabb elhinni az ember.
(ez a kérdéskör kb. ugyanaz, mint a férfiaknál az elég nagy-e a dákóm c. kérdések - tessék, én meg ebben vagyok átlagon aluli, főleg, ha még ehhez hozzávesszük, hogy ehhez meg szembetűnően magas is vagyok, megfelelően kiemelve az arányokat, nekem ebben kellett megérteni, hogy ezen nem olyan sok múlik. Most idegeskedhetnék a sok hülye itteni tizenéves kérdésein, hogy akkor 16-17cm kicsinek számít-e - amúgy most lelki béke ide, meg semmi bajom magammal oda, de azért csak az anyátok, hülye taknyosok, nektek ráadásul még nőhet is :) csak vicc:) -, de az ember rájön, hogy ilyenen parázni baromság, és ilyen miatt a saját lehetőségeinket lekorlátozni még inkább. Ezt tudatosítani kell.)
Szándékosan írtam könnyedebb stílusban, hogy szembetűnőbb legyen a dolog, mennyire nem ez számít. Alapból magánéletemet se szoktam beszédtémának használni, de hátha ezen is látszik, mennyire nem.
Amúgy a kismellűséget ne hasonlítsuk már össze a dákó teljes hiányával, mi még felvilágosító órán úgy tanultuk, hogy ez utóbbi azért okozhat némi gyakorlati fennakadást is a dolgokban, sőt, ez akár a minőség rovására is mehet (valahol olvastam)
Míg az előbbiről tapasztalatból állítom, nem okoz semmilyen zavart, és a minőség rovására se megy.
Köszi a válaszokat!!
Eddig nagyon hasznos volt mind!
"Erre csak egy dolgot lehet mondani: ez baromság. És az egyetlen értékelhető tanács: te is fogad el, hogy ez baromság, és ne pánikolj ilyenen." -
- ezt már próbáltam. Nem ment úgy igazán. Igazából én úgy vagyok vele,hogy szeretem néha, aztán meg rájövök,hogy dejó lenne ha lenne valami.Mert akkor standra is szívesebben mennék el,hordhatnék bármilyen felsőt amihez szükséges a mell.De sajnos nem tehetek meg én se mindent plusz még a gátlásosság is szóval ezért kell szenvedni általában a kismellű nőknek az életükben:S
A pasik hiába mondják azt,hogy szeretik a kis mellűeket, ha közbe mindig a nagy melleket nézik meg.Amin nem csodálkozok....Tényleg jobb egy nagyobb mell,mint egy kicsi.
Utolsónak:Pontosan,akkor lenne valami amitől megnőne az önbizalmam de így semmi sincs:(
00.10. Milyen magas vagy?Csak úgy kíváncsiságból,mert ovlastam itt már oylat,hogy 176 cm-re azt írták,hogy alacsony:D
De én mellé még alacsony is vagyok :S Szóval nem elég a kis mellem...:S
190 felett.
A nagy melleket azért nézik meg általában a férfiak, mert azt általában ki is rakják. A kis mellet nem lehet úgy kirakni, mint egy nagyot - bár arra is van azért eszköz, hogy odacsalogassák a tekintetet, és be is válik.
A csupasz bőr pedig, főleg, ha intim területnél van, vonzza a tekintetet. Ha egy 80kilós debella kirakja a derékig érő melleit, egy köldökig érő dekoltázsban, hogy szinte kidurranjon belőle, az nem sok embernek fog tetszeni (sőt, a döntő többségnek kifejezetten nem fog), mégis sokan meg fogják nézni, mert szem előtt van, mert egy olyan terület, ami alapból inkább rejtett lenne és intimebb, az most ott terpeszkedik az orruk előtt - ez független attól, hogy mi jön be jobban az embernek, a nagy mellek jobb figyelem-felhívók, de ettől még nem lesznek kívánatosabbak, csak jobban feltűnnek.
Egyébként ha kicsik is a melleid, ha egy napos nyári napon bővebb/lengébb ruhát veszel fel, ami
- pl oldalt a hónaljnál eséllyel kecsegtet, hogy a figyelmes nézelődő elcsíphet valamit,
- vagy csak ezeket a felül lazábban nyitottabb felsőket (nem tudom hogy hívják őket, picit olyanok, mint a férfiaknál a galléros pólók, hogy a nyak alatt lejjebb ér a nyaknak kivágott rész, csak nincsen gallérjuk), szóval amik úgy rálátást engednek a melleid közére, tetejére, de mivel kisebbek a melleid, ezért van esély egy szerencsés szögből egy szerencsés esetben az egészet belátni (erre akárcsak egy bővebb nyakú póló is jó lehet, bár az én fantáziámat az előbbi jobban megmozgatja),
- vagy megint más esetben egy könnyű, de picit feszülősebb felsőt, ami engedi sejteni/érzékeltetni a mellbimbót az anyagon keresztül (ezt a nagymellűek nem tudják bevetni, mert náluk ugye a mellbimbó lent van a francban, ráadásul messze nem olyan hangsúlyos, mert arányaiban kisebb az egészhez viszonyítva)
akkor jó eséllyel azt is fogják nézegetni - csak az kevésbé feltűnő, vagy nektek mindenképp kevésbé tűnik fel. És még akkor is, ha épp nincs az a szerencsés szög, hogy jól be lehessen látni, akkor is, hogy hátha majd lesz, az izgalom, hogy a lehetőség ott van.
Ezek olyan dolgok, amik csak kismellű lányoknál működnek igazán, és a gyakorlatilag mell nélküli lányoknál is teljesen hatékonyak tudnak lenni, ha ügyesen csinálja, és mondjuk egyéb tekintetben is helyes.
Ha egy pici melle azért van a leányzónak, akkor azt is ezer módon lehet még kiemelni, az egyik nagyon jó módszer tud lenni pl. az egyik vállon átvethető oldaltáskák, amiket keresztben hordanak, és a szíj a két mell között megy keresztbe, kiemelve azokat, ahogy bevág a két mell közé.
Ezer módon lehet kis mellel is felhívni a figyelmet, ha tényleg ennyire nincs önbizalmad, megpróbálkozhatsz ilyenekkel is, és próbálkozhatsz megfigyelni, hogy hányan próbálnak suttyomban pillantást lopni a melleidre - jól kell figyelni, meg ügyesnek kell lenni, hogy úgy helyezkedj, hogy ott legyen a lehetőség, meg te se épp arra nézz, mert akkor fogják csinálni, amikor nem oda figyelsz, de ha például villamoson/buszon ablak mellé ülsz, akkor a visszaverődésből észreveheted, ilyenek.
Ha tényleg ennyire el vagy keseredve, akkor még mindig inkább előbb ilyesmikkel próbálkozz, mint mindenféle műtét, stb.
És hidd el, egy kis mellű, törékeny alkat határozottan hat a férfiakra, mert a legalapabb ösztöneiket hozza elő, hogy az erős férfi (ő) pátyolgassa, óvja, védje az adott védtelen nőszemélyt. Azt úgy jó ölelgetni, odabújni, stb.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Másik ötlet: fel is tölthetsz képet az adott testrészről vagy még inkább egész alakosat valami képfeltöltőre (fej nélkül, hogy ne ismerjenek fel), és ide berakni kommentbe a linket, hogy mit szólnak hozzá az emberek - na jó, ez igaziból már csak egy gyenge próbálkozás volt, az álmodik a nyomor kategória:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!