Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tehetnék? Nagyon elvagyok keseredve.
7hónapja van barátom... de sose volt tökéletes a kapcsolatunk. sose becsült meg eléggé...nekem ez mindigis fájt... egyhéten legalább kétszer lemondja a találkozónkat azzal hogy nincs kedve,szarul van,nyűgös vagy valami... ha összeveszünk ezen mindig azt mondja hogy keressek mást aki velem akar lenni mert ő nem fog állandóan velem lenni.:( ( egyhéten 2-3x talizunk........")
általában nagyon jól tudunk beszélgetni,tőrődni egymással... de neki nem szoktam hiányozni.... állandóan csak magára gondol... és olyan mintha ő lenne a lány. nálam ez fontos... hogy lány vagyok,akkor lánynak is szeretném magam érezni. de nem így van.. én megyek hozzá,én kedveskedek neki... nem kísér haza.. se félúton mert nincs kedve.:'(
most leszünk 7hónaposok... de nem hajlandó találkozni velem.
nagyon szeretem...:(
Hagyd ott minél hamarabb! Ez nem fog javulni!
Minél hamarabb otthagyod annál kevésbé fog megviselni...
keress mást. ő is mondta neked, hogy keress mást.
"mindig azt mondja hogy keressek mást aki velem akar lenni mert ő nem fog állandóan velem lenni"
ezekután ne várj sokat. ő maga mondta neked.
kérdeztem már erről. mondta hogy minden megvan... szerintem ő csak nem szeret annyira mint ahogy én őt. de... ha nekem van bajom vele,akkor ő képes szakítani velem,mert ez a legegyszerűbb szerinte... ha kérnék egy kis szünetet,akkor azt mondaná hogy inkább szakítsunk.
az a legrosszabb,hogy egyszer még azt is megmondta hogy ha szakítanék vele,nem lenne szomorú..és nem jönne utánam.:/
pedig én tényleg próbáltam megadni mindent... odaadtam neki magam...és sose mondtam le egy találkozónkat se..pedig nekem nagyon kell tanulom még is vele vagyok...szinte mindent feladtam ezért a kapcsolatért. ő sose adna fel semmit:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!