Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? Nagyon elvagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Nagyon elvagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy hiába de nem tudtam magamon változtatni legalábbis így önértékelés céljából.

Sosem voltam megelégedve magammal.Főleg a kis melleimmel.Ez nagyon zavar engem. Nagyon gátlásos vagyok, így nem merek párkapcsolatba lépni senkivel se,pedig lett volna. De ha belegondolok ,hogy le kell vetkőzni és meglátja a kis melleimet...Egyszerűen nem értem,hogy nekem miért ilyen kicsik?Gondoltam plasztikai műtétre,de nem tudom mennyire lenne az megoldás:S:(

Az önbizalmam is egyenlő a nullával! Hogyan tudhatnék ezen változtani?Mert amúgy lenne önbizalmam csak nuku mellel azért nehezebben megy:/:(

Valaki adhatna pár jó tanácsot.Köszönöm.

18/L.

2010. jún. 7. 23:09
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
100%
Talán segíthetek....Nincs veled semmi gond:)A gátlások jók..csak tudd hogy ki előtt vedd le őket....csak akkor kell levetkőznöd ha tudod hogy megérdemli és nem olyan a srác....És ne légy elkeseredve...sok fiúnak(nekem is)a közepes mellméret vagy néha a kicsi jön be.(nem szeretem anyag melleket) és ezzel több barátom is így van.Amúgy a mell semmi,ha normális vagy és vannak belső értékeid amiket megbecsülnek akkor semmi baj, a lányok azt hiszik hogy a fiúk egy lyukat látnak bennük néhány tartozékkal pedig nem mindegyik, és azoknak sokkal többet számít a belsőd szóval próbáld meg:)
2010. jún. 7. 23:14
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát elöször is nem gáz a kis mell nekem pl bejösz.De az irásodbol lehet ismerlek is:)

Ha keresztnevet mondasz akkor tudom ki vagy:P

2010. jún. 7. 23:14
 3/30 anonim ***** válasza:
93%

Neeeeeeeeee, ne csináltasd meg. Kidobott pénz, undorító természetellenességért. Ha szeretnélek, kicsi mellel is szeretnélek, az nem kizáró ok, voltam már szerelmes nagyon kis mellű lányba (18 éves ő is).

Inkább az önbizalmon kéne javítani, a mell az nem számít, ha mellé (bocs) egy aranyos személyiség társul.

15 éves kortól és 80IQtól kezdődően senki nem néz le érte.

2010. jún. 7. 23:16
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
őőő, nekem csak a kis mellek jönnek be és szerintem nem vagyok egyedül. :)
2010. jún. 7. 23:16
 5/30 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A plasztikai sebészetre nem úgy gondoltam, mint pl pamela andersonnak van:D Csak,hogy legyen valami,na meg lehet önbizalmam is lenne akkor:(

A személyiségemmel azzal nincs gond, nem vagyok egy discoba járós,lerészegedős tucatcsaj:D de az,hogy milyen vagyok azt inkább most nem sorolom fel.

23.14.Hol laksz?:D:D Amúgy nem hiszem,hogy ismerjük egymást:DXD

2010. jún. 7. 23:22
 6/30 anonim ***** válasza:
90%

Én is ilyen vagyok. Bár ez téged nem vigasztal. Annyit tudok mondani hogy ha mindennapjaidat tönkreteszi, mint nekem, akkor csináltasd meg. Annyit nem ér az egész, hogy szarul érezd megad. Fogadd el magad szöveg, meg a naiv balekoknak való... Ha jobban szeretnéd magad úgy akkor csak bátorítani tudlak. Persze kell egészséges önbizalom/szeretet, de az egész világgal mégsem küzdhetsz meg...

Ha semmiféleképpen nem szeretnéd műttetni, vagy csak legvégső esetben akkor is van még sok más mód mellnövelésre. Bővebben érdekel írj privit, szívesen beszélgetek veled!

Ha olyat szeretnél amit nem kell cserélni és később akkor sem lenne probléma ha gyereket szeretnél akkor olyan 750-800Eft körüli az összeg. A többiről nem tudok mit mondani...

19/l

2010. jún. 7. 23:27
 7/30 anonim ***** válasza:
*magad, bocsi, mostanában mindig félreírok.
2010. jún. 7. 23:28
 8/30 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon kicsi a mellem, és engem is zavar. Már az is eszembe jutott, hogy mellnövelő tablettát szedjek...

Én a helyedben nem műttetném meg, mert ha nem olyan lesz, amilyet szerettél volna, akkor azzal lesz bajod. Annyi pénzért nem éri meg.

Sok lány van, akinek kicsik, de sok pasi is, akinek ez bejön!

Nekem van barátom, és soha nem hittem volna, de tetszenek neki a melleim. Szivacsos melltartót hordok, de akkor is bejön neki, ha leveszem.

Hidd el, hogy a normális pasik nem a mellekbe szeretnek bele, hanem a személyiségedbe, vagyis beléd!

Talán ha barátoknak, szülőknek beszélnél erről, ők meg tudnának győzni...

De próbáld magad elfogadni, mert biztos, hogy van valami, ami szép rajtad! :) Próbáld ezeket összeszedni (ha kell le is írhatod), hátha segít valamit!

Itt egy fórum, ahol a pasik kifejezetten a kismellű nőket/lányokat szeretik:

[link]

Fel a fejjel, én szurkolok neked! ;)

18L

2010. jún. 7. 23:33
 9/30 anonim ***** válasza:

Erre csak egy dolgot lehet mondani: ez baromság. És az egyetlen értékelhető tanács: te is fogad el, hogy ez baromság, és ne pánikolj ilyenen. Mert baromság. És innentől kezdve ilyenen görcsölni is baromság - igyekszem sokat sulykolni a szót, hogy megmaradjon.

Tudom, könnyű mondani, meg minden, de erre nincs más mód, az ilyet csak így lehet leküzdeni. Alapból sokfajta nő van, van akinek nagyobb a melle, van akinek kisebb. És sokfajta ízlés, van akinek a nagyobb, van akinek a kisebb jön be úgy ÁLTALÁBAN - de a mell az csak egy testrész, ami mellett még rengeteg testrésze van egy nőnek, ami miatt nagyon megtetszhet egy férfinak, és amik mellett a nem az ő alapízlésével egyező más részekért is rajongani fog. Az egész az összhatásról szól.

Saját példák: első szerelmemnek (sajna viszonzatlan) gyakorlatilag nem volt melle. Ettől függetlenül nagyon tetszett, annyira, hogy én már láttam is némi nagyon pici, de annál aranyosabb (van ilyenkor olyan testrész, ami nem aranyos?) képződményt a mellkasán, de az összes ismerősöm lehurrogott, hogy annak a kislánynak márpedig nincs melle - így, ha minden ismerősömet figyelembe veszem, akivel felmerült ez a téma, kb. 1 a 20 ellen azt hozta ki a szavazás, hogy a kislánynak nincs melle.

Aztán, amikor már így néztem rá, hogy nem voltam bele szerelmes, rá kellet döbbennem, hogy a szavazás aránya 0 a 21 ellenre módosult, a kislánynak tényleg semmi melle nem volt.

A második kislány olyan volt, akin meg úgy minden volt rendesen, ott meg az tetszett. Ritkásabb rózsaszín köd mögül nézve meg (meg tán némi enyhe rosszindulattal is vegyítve): hé, de hisz neki meg lógnak, amekkorák, és formájuk sincsen, csak úgy vannak, sokan.

A harmadik meg szintén egy törékenyebb alkat, aki szintén elég messze járt Pamela Andersontól (de még David Husselhoffal szemben se biztos, hogy kihúzná döntetlenre), ellenben irdatlan aranyosnak találom még ma is az adott testrészeket. A nyakáért meg derekáért pedig szakítás után jóval is megőrülök.

2010. jún. 7. 23:40
 10/30 anonim ***** válasza:
23:40 Könnyen beszélsz. Látszik, hogy nem mentél ilyenen keresztül. Fogalmad sincs mit jelent így élni egy nőnek. Most őszintén, egy férfinak milyen érzés lenne farok nélkül élni?
2010. jún. 7. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!