Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kevés ennyi konyhapénz, vagy én nem tudok háztartást vezetni?
Külföldön élünk a férjemmel. Átlagosan keres, de számára a kaja egy olyan szükséges rossz, amire sajnos ki kell adni azt a pénzt, amit másra is lehetne.
A konyhapénzünk 25€/fő egy hétre, amit én rettenetesen kevésnek találok.
Neki jó, mert ugyanennyiért étkezik a munkahelyén még ezen felül (otthon is meleg ételt szeret vacsorázni).
Ki lehetne hozni ennyiből, de nem ilyen feltételek mellett. Legyen minden nap friss gyümölcs, halból csakis lazac, müzli, tojás, szóval, nem éppen olcsó dolgok.
Illetve minden nap valami változatos, mert nagyon kevés olyan étel van, amit elé tehetek két nap egymás után.
Úgyhogy többnyire még a saját pénzemből pótlom, hogy normálisan tudjunk enni, így folytonosan le vagyok égve.
Részmunkaidőben dolgozom az ő fizetése 1/6-áért. A lakbér rámeső részét az utánam kapott adókedvezmény fedezi, a saját dolgaimat én, a munkában és egyetemen az étkezésem én (csak most ugye szünet van április közepéig, szóval csak otthon eszek), illetve ezen felül beszállok a közös kajába titokban. De így meg nem tudok félretenni.
Szerintem ennyi kajapénz még odahaza is kevés lenne.
Már mondtuk neked többször is, hogy cseréld le ezt a fösvény idiótát!
Heti kajára 7500Ft/fő az semmire nem elég.
Mondd meg neki, hogy egy hétig ő fog bevásárolni az igényei szerinti étkezéshez, akkor tisztába fog jönni az árakkal és talán változtat, ... vagy nem, de onnantól már a te hibád, ha ezt elfogadod.
67% leírta, itt nem a kajapénz a legnagyobb gond. Nem szeretek beleszólni, hogy mások hogyan élnek, de van ilyen rokonom, mint a férjed. Egyrészt válogatós volt mindig is, másrészt cselédnek nézte a feleségét. Hosszú távon ez nem működött, a nő kikészült a folyamatos válagotástól, nyávogástól és logikátlanságtól, mert ugye, a férj nem vágta, mi mennyibe kerül, neki csak a különleges végeredmény volt a fontos.
Meg kéne neki mutatni a dolgok menetét, az árakat, stb.
Amúgy durva, ez a rokonom is csak lazacot volt hajlandó enni, a végén már sima, minőségibb húst sem.
Szerintem meg most már rohadtul befoghatnád a szádat és rinya helyett TEHETNÉL valamit, nem gondolod?!
Már nem tudom mióta csak a hülye nyávogásoddal fárasztasz, de lépni, áh azt luxus.
Ennyi ésszel nem csoda, hogy kihasznál a férjed, ostoba liba vagy!
14:27-es, persze, átlag kéthetente vagy felnőtt párkapcsolatkat vagy ezt nyávogja teli a hisztijével, de elválni azt aztán luxus - ja, bocs, 5000 euróba kerül - amúgy NEM :D -, inkább minket fáraszt a hülyeségeivel.
Ráadásul hiába mondjuk neki, mit csináljon, életképtelen hülye, vagy csak imád mártírkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!