Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, miért annyira fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért annyira fontos, hogy tudjatok egy nő múltjáról?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt a barátommal. Szeretem őt, hűséges vagyok. Azt gondolnám ez elég. De egyszerűen nem hagyott békén azzal, hogy hányan voltak előtte. Én se kérdeztem, ő mesélt, hogy 2 barátnője volt, mással nem szexelt. Én mondtam neki, hogy ez szerintem mindenkinek a magánügye, de nem hagyta a témát, ezért rávágtam hogy 5. Ettől is leesett az álla, pedig a valóságban 3x ennyi volt. És voltak hülye dolgaim a múltban, de elmúlt. Szereztem elég tapasztalatot, nem bánok semmit. Ha csak egy lett volna, akkor se lenne semmi köze hozzá. Nem értem minek felfújni ezt a témát, ha egyébként nincs baj.

2018. febr. 16. 12:27
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
37%

De előbb még nem úgy volt, hogy férfiaknál "alap" a 10+ partner? Akkor elég sok férfi van, aki megfelel ennek a kritériumnak.

A kérdező meg pár hónapos járásról ír, nem házasságról, jesus, ráadásul NEM gondolkoznak hasonlóan, már a kérdésből is ordít.

MINEK kell ezt erőltetni? :D

"Nem eltérő értékrendekről beszélünk"

De igen. Nálam pl elv, hogy soha senkivel nem fekszem le komoly kapcsolaton kívül. Ugyanilyen párt keresek.

Felőlem lehet hűséges meg akármilyen az, akinek egyéjszakásai voltak, nem fér bele.

Továbbra is úgy gondolom, hogy felnőtt emberként minden jogom megvan eldönteni, hogy milyen párt szeretnék.

Nem ítélkezek, kb századszorra írom le, hogy TELJESEN JÓ dolog, ha valaki kalandozgat, csinálja, szuper, érezze jól magát. A világon semmi baj ezzel.

Egy dolgot ítélek el: a hazudozást, átverést, gerinctelenséget.

Tudom, hogy manapság már kb "alap" dolgok lesznek ezek egy kapcsolatban, de nehogy már pozitívumnak állítsuk be :D

2018. febr. 16. 14:53
 52/59 anonim ***** válasza:
45%
"Azért az érdekes, hogy ebben a témában a nők mindig összezárnak, és vállvetve védik egymást. Nocsak-nocsak...már ez gyanús. Magyarország tényleg a rib.ancok és kur.vák országa. :D" Anyáddal az élen te kis frusztrált gyökér. :)
2018. febr. 16. 14:57
 53/59 anonim ***** válasza:
95%

Te jó ég :D Ezt ugye nem gondoltad komolyan :D

Szóval ha én lefekszem mondjuk 50 férfival 1-1 alkalommal, akkor tág leszek. De ha megházasodok, és egyetle férfival fekszem le ezerszer, akkor nem? :'D

Sőt, lelövöm a poént: a hüvely szülés után is visszahúzódik, nem marad örökre gyerek-méretű :D

Sőt, még egy érdekesség: a hüvelyben vannak ám izmok, amiket befeszítve bármikor szűkké tehető. ;)

Iyen nincs, hogy "kilazul" a sok partnertől :D Ezzel az erővel a fenekeden is befütyülne a szél, mert hát már hányszor voltál nagywc-n, biztos jól kitágult azalatt :DDD

Nyiss ki egy biosz könyvet, olvass bele, és utána gyere vissza :D

2018. febr. 16. 14:57
 54/59 anonim ***** válasza:
95%
"nonek a vaginaja mar kevesbe olyan a sok partnertol mint egy 1-2 -3 partneres nonek" --mondjuk ez nettó baromság, gondolj már bele. Pl. ha valaki kétnaponta mindig mással dug (tehát sok partnere van), akkor egy évben kb 180-sor dugják meg, de mindig más. Míg van olyan akik tartós párkapcsolatban naponta szexelnek. Szóval neki többet van "használva" a nunija. :D
2018. febr. 16. 15:02
 55/59 anonim ***** válasza:
85%

Ez a friss reges gyökér harmincas gyerekgyűlölő nőnek adta ki magát az emberek kategóriában. Ugyanaz a stílus. Elmebeteg.

A többi meg említésre sem méltó, a lakatos záras példa, te jó Isten, ilyet legutóbb egy hetven éves alkoholistától hallottam, aki csalta a feleségét és ezzel akarta felmenteni magát. Remélem más vitánál is ilyen intelligens érveket szedsz össze. Az ilyenek főleg azért fosnak, hogy a nőnek több partnere volt előttük, mert primitívek, félnek, hogy kiderül, nem az övék a legnagyobb szerszám, stb.

2018. febr. 16. 15:03
 56/59 anonim ***** válasza:
5%
A hozzád hasonló szerencsétlenek miatt direkt odaírtam, hogy természetesen vicc volt.
2018. febr. 16. 15:19
 57/59 anonim ***** válasza:
62%

kegyes hazugsag volt !

ezzel kinek artott?

de bezzeg ha valaki evekig hazudik

gyava megbeszelni otthon a dolgokat es keres szeretöt? azt

többen vedik meg!

vicc

2018. febr. 16. 15:42
 58/59 anonim ***** válasza:

Kegyes hazugsággal a másiknak nem akarunk rosszat!

Itt a hazugsággal magát védte, hogy más színben tüntesse fel magát.

Oktondi pocok!

2018. febr. 16. 15:50
 59/59 anonim ***** válasza:
94%

Egyébként ez tényleg értékrendbeli különbség kérdező.

Nekem is már volt olyan párom, aki ezt firtatta. Én sosem érdeklődtem számokról, konkrétumokról, mert nem érdekel, a mostban élünk. Szóval annyira nem értettem, miért érdekelte őket a részlet, de oké, elmondtam, előbb csak felszínesen, majd amikor többet akartak tudni, jobban.

Volt akit ez nagyon frusztrált, pedig az én számom se egetverő. El is váltak az útjaink.

A férjemmel nagyjából tudjuk egymás múltját, de az első év végéig nem került elő a téma, és nagyon finoman közelítettük meg, így nem is érződött tolakodásnak és a tények sem hideg zuhany voltak. Nekünk így volt kölcsönösen jó. A legjobb ha privátszféra-tiszteletében is egyeznek a felek.

A legjobb lenne ha őszintén leülnétek, és rákérdeznél, őt ez zavarja-e. Ha zavarja, akkor meg kell nézni, valahogy túl lehet-e rajta jutni, de lehet az önértékelése, értékei nem hagyják és sajnos elválnak útjaitok. Ez benne van a pakliban, az össze-nem-illés egy példája.

2018. febr. 16. 15:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!