Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, miért annyira fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért annyira fontos, hogy tudjatok egy nő múltjáról?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt a barátommal. Szeretem őt, hűséges vagyok. Azt gondolnám ez elég. De egyszerűen nem hagyott békén azzal, hogy hányan voltak előtte. Én se kérdeztem, ő mesélt, hogy 2 barátnője volt, mással nem szexelt. Én mondtam neki, hogy ez szerintem mindenkinek a magánügye, de nem hagyta a témát, ezért rávágtam hogy 5. Ettől is leesett az álla, pedig a valóságban 3x ennyi volt. És voltak hülye dolgaim a múltban, de elmúlt. Szereztem elég tapasztalatot, nem bánok semmit. Ha csak egy lett volna, akkor se lenne semmi köze hozzá. Nem értem minek felfújni ezt a témát, ha egyébként nincs baj.

2018. febr. 16. 12:27
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
65%
Kedves 27, én vagyok a 22-es. Bennem ugyan nem jártak sokan, mert mindössze két partnerem volt a mostani előtt és lehet hogy kétszer annyi idős vagyok, mint a kérdező. Ha szerinted 15 partner a fél várost jelenti stb. akkor nem állsz reálisan az élethez, ugyanis a mai világban a férfiaknál ez a szám alap. A nőknél miért baj? Engem csak elviekben zavar ez az egész. Ha a lány elmondja őszintén, akkor a pasi emiatt fogja dobni, hiába szereti őt a lány. Ez mondjuk gáz a pasitól, viszont én nem is szeretnék együtt lenni egy ilyen kétszínű pasassal. Az őszintétlenséggel sem értek egyet. De ha én szeretek valakit akkor ítélkezés nélkül kérdezek erről. (az egyik párom 5 partnerrel szexelt előttem, a másik több, mint ötvennel. Mindkettőt szerettem. A mostanitól még nem kérdeztem pontos adatot, mert ez nem érdekel, csak ha felvetődik) Ha valaki erre képtelen, azzal nem is éri meg kapcsolatban lenni.
2018. febr. 16. 14:26
 42/59 anonim ***** válasza:
61%
Én azt nem értem, hogy az őszinteség-harcosok miért nem azzal kezdik, hogy hány prostinál jártak.
2018. febr. 16. 14:32
 43/59 anonim ***** válasza:
77%
"Ha a lány elmondja őszintén, akkor a pasi emiatt fogja dobni" --és? Joga van hozzá, nem? Végülis mindketten jól járnak, mert egyik sem azt kapta, amit várt.
2018. febr. 16. 14:33
 44/59 anonim ***** válasza:
55%

Még mindig nem érted. Tök jó, hogy neked ez nem fontos. Nem kell magyaráznod, én ÉRTEM, hogy vannak, akik ilyen beállítottságúak, és őszintén írom, hogy NINCS EZZEL BAJ.

De valaki írja már meg, hogy miért olyan megoldhatatlanul, hihetetlenül, elképzelhetetlenül nehéz olyan párral összejönni, akivel passzol az értékrend?

Ha ez a szám alap a mai férfiaknál, akkor miért annyira bitang nehéz ilyen férfit keresni? :D

Nekem pl 2 férfi volt az életemben a párom előtt, neki meg 2 lány, megbeszéltük, minden happy. Barátnőmnek nem tudom pontosan, de jóval több pasija volt - állandó vagy futókaland - ő meg olyan párt keresett, aki szintén "lazább" ilyen téren, és náluk is minden happy. SOHA eszembe se jutott, hogy beszóljak neki. Nem hazudott, nem verte át a párját, megadta neki a lehetőséget hogy döntsön...

Tényleg ennyire nehéz?

2018. febr. 16. 14:37
 45/59 anonim ***** válasza:
7%
Ha úgyis azzal takaróznak egyes nők, hogy évszázadokig így meg úgy volt, akkor az nyilván erre is érvényes.
2018. febr. 16. 14:39
 46/59 anonim ***** válasza:
0%
44. Na vártam már egy ilyen "választ", aki azzal magyarázta a hazudozást, meg hogy miért nem őszinte, mert hogy "biztos a másik se mondja el az igazat". :D
2018. febr. 16. 14:44
 47/59 anonim ***** válasza:
78%

Mert nagyon nehéz olyan párral összejönni, akivel kölcsönös a vonzalom, a szerelem, hasonlóan gondolkodtok és hasonló elképzeléseitek vannak a jövőről. És akkor egy ilyen hülyeségen múlik, hogy az illető férfi ribbancnak tart egy nőt. Nem eltérő értékrendekről beszélünk (ugyanis attól még lehet valaki családcentrikus és hűséges, hogy több partnere volt ahogyan sok 1-2 partneres ember meg a sikertelensége miatt ilyen, ezért megkeseredett és szó sincs valódi értékrendről.)

De a kérdezővel való vitádat ne keverd velem. Én elvekről beszéltem és arról, hogy ezt is mindig csak a férfiaknak nézik el. És ez szomorú. És még valaki jön itt börtönnel meg hímringyóval amit párhuzamba állít egy partnerszámmal. Persze, hogy az ilyen ostoba, ítélkező emberektől még egy normális gondolkodású szűz lánynak is kinyílik a bicska a zsebében.

2018. febr. 16. 14:45
 48/59 anonim ***** válasza:
32%

"És még valaki jön itt börtönnel meg hímringyóval amit párhuzamba állít egy partnerszámmal. "

Ti egyébként megtanultatok olvasni? Legalább alapszinten? Senki nem vont párhuzamot ezek a dolgok között. Az volt a lényeg, hogy a " nem számít a múlt" szelektíven működik ezeknél a típusú embereknél. Csak az nem számít, amit ő kínosnak gondol.

2018. febr. 16. 14:52
 49/59 anonim ***** válasza:
17%
"ezt is mindig csak a férfiaknak nézik el" --és kik nézik el ezt a férfiaknak? Hát a nők, nehogy már ez as a pasik hibája legyen! Hölgyeim, ott a lehetőség, közösítsétek ki az olyan férfiakat, akik rengeteg nővel voltak együtt. Ja, hogy ez a többségnek imponál is, mert akkor biztos "alfahím"? Ez megint csak nem azoknak a férfiaknak a bűne, akiknek nem jön be, ha egy nőt levarrt egy egész focicsapat.
2018. febr. 16. 14:52
 50/59 anonim ***** válasza:
3%
Azert a ferfinek a penisze nem valtozik a tobb notol , de a nonek a vaginaja mar kevesbe olyan a sok partnertol mint egy 1-2 -3 partneres nonek . Tehat jogos a felvetes egy ferfiban hogy mi a fenetolnis vagy ennyire tag????! Mert nem tudok elelvezni benned??! Te mert nem elvezed ??! A valasz az hogy egy kielt olcso rbanc azert!
2018. febr. 16. 14:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!