Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért annyira fontos, hogy tudjatok egy nő múltjáról?
Még mindig nem érted. Tök jó, hogy neked ez nem fontos. Nem kell magyaráznod, én ÉRTEM, hogy vannak, akik ilyen beállítottságúak, és őszintén írom, hogy NINCS EZZEL BAJ.
De valaki írja már meg, hogy miért olyan megoldhatatlanul, hihetetlenül, elképzelhetetlenül nehéz olyan párral összejönni, akivel passzol az értékrend?
Ha ez a szám alap a mai férfiaknál, akkor miért annyira bitang nehéz ilyen férfit keresni? :D
Nekem pl 2 férfi volt az életemben a párom előtt, neki meg 2 lány, megbeszéltük, minden happy. Barátnőmnek nem tudom pontosan, de jóval több pasija volt - állandó vagy futókaland - ő meg olyan párt keresett, aki szintén "lazább" ilyen téren, és náluk is minden happy. SOHA eszembe se jutott, hogy beszóljak neki. Nem hazudott, nem verte át a párját, megadta neki a lehetőséget hogy döntsön...
Tényleg ennyire nehéz?
Mert nagyon nehéz olyan párral összejönni, akivel kölcsönös a vonzalom, a szerelem, hasonlóan gondolkodtok és hasonló elképzeléseitek vannak a jövőről. És akkor egy ilyen hülyeségen múlik, hogy az illető férfi ribbancnak tart egy nőt. Nem eltérő értékrendekről beszélünk (ugyanis attól még lehet valaki családcentrikus és hűséges, hogy több partnere volt ahogyan sok 1-2 partneres ember meg a sikertelensége miatt ilyen, ezért megkeseredett és szó sincs valódi értékrendről.)
De a kérdezővel való vitádat ne keverd velem. Én elvekről beszéltem és arról, hogy ezt is mindig csak a férfiaknak nézik el. És ez szomorú. És még valaki jön itt börtönnel meg hímringyóval amit párhuzamba állít egy partnerszámmal. Persze, hogy az ilyen ostoba, ítélkező emberektől még egy normális gondolkodású szűz lánynak is kinyílik a bicska a zsebében.
"És még valaki jön itt börtönnel meg hímringyóval amit párhuzamba állít egy partnerszámmal. "
Ti egyébként megtanultatok olvasni? Legalább alapszinten? Senki nem vont párhuzamot ezek a dolgok között. Az volt a lényeg, hogy a " nem számít a múlt" szelektíven működik ezeknél a típusú embereknél. Csak az nem számít, amit ő kínosnak gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!