Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, miért annyira fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért annyira fontos, hogy tudjatok egy nő múltjáról?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt a barátommal. Szeretem őt, hűséges vagyok. Azt gondolnám ez elég. De egyszerűen nem hagyott békén azzal, hogy hányan voltak előtte. Én se kérdeztem, ő mesélt, hogy 2 barátnője volt, mással nem szexelt. Én mondtam neki, hogy ez szerintem mindenkinek a magánügye, de nem hagyta a témát, ezért rávágtam hogy 5. Ettől is leesett az álla, pedig a valóságban 3x ennyi volt. És voltak hülye dolgaim a múltban, de elmúlt. Szereztem elég tapasztalatot, nem bánok semmit. Ha csak egy lett volna, akkor se lenne semmi köze hozzá. Nem értem minek felfújni ezt a témát, ha egyébként nincs baj.

2018. febr. 16. 12:27
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
51%
Na pont ezért akarta tudni... ugyanis már hazudtál egyrészt, ami normális kapcsolatban nem szép, másrészt a 15 pasit sem kell kitűznöd a büszkeség táblára... ebből látszik, hogy igencsak könnyűvérű vagy, ami " rizikós".
2018. febr. 16. 13:07
 12/59 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem sem tartozik a barátomra,hogy a múltban hány emberrel szexeltem. Én nem is mondtam el,mert nem erőltette. Pedig én csak két emberrel voltam együtt akikkel kapcsolatban szexeltem. Mégsem kötöttem az orrára,mert ehhez semmi köze nincsen! Minden máshoz van,de a múltam ezen része nem tartozik rá!!!!!

L

2018. febr. 16. 13:08
 13/59 anonim ***** válasza:
72%
Nekem is volt kb. ennyi szexpartnerem, de ez még nem jelenti azt, hogy a gimi r**anca voltam, ahogy egyik válaszoló írta. 18 évesen vesztettem el a szüzességem, azóta 5 komolyabb kapcsolatom volt, és volt egy szakítás utáni időszakom, mikor eléggé taccson voltam, úgy gondoltam egy ideig nem akarok semmi komolyat, viszont az intimitás hiányzott. Nem voltak kötöttségek, buliztam, ismerkedtem és igen, szexeltem is. Egy pillanatig nem szégyellem a dolgot, az is én voltam. Ha valaki ezért elítél, pont nem érdekel. Sokat tanultam az akkori önmagamtól. Azóta egyébként irtózom az egyéjszakás kalandoktól, de akkor erre volt szükségem. A nemi betegségekről...van egy jópofa kis találmány, óvszernek hívják. Amúgy ha csak egyetlen partnered volt, attól is el lehet kapni ám bármit.
2018. febr. 16. 13:11
 14/59 anonim ***** válasza:
33%
13. Oké, hogy te nem tartod saját magad rib.ancnak (én még olyan nővel nem is találkoztam aki magát annak mondta volna), de az én nézeteim szerint pont az a rib.anc, ahogy leírtad magad. Buliban, kötöttségek nélkül könnyen kapható szexre meg egyéjszakás kalandokra, más-más pasival. Vagy szerinted akkor ki a rib.anc, definiáld már, légyszíves.
2018. febr. 16. 13:21
 15/59 anonim ***** válasza:
77%
Még annyi, kedves 11-es ( most olvastam a hozzászólásod), hogy igazad van. " Nem kell kitűzni a dicsőség táblára", de szégyellni sem kell. Tök jó, hogy ha egy pasi átmegy 50 különböző nőn az rendben van, sőt, ő lesz a farokkirály, de ha egy nő teszi ugyanezt, már a világ k**vája. Gondolom ez a kedvenc kettős mércétek. Persze ha másban állítjuk fel ezt a bizonyos mércét ( pénz, munka, háztartás stb.) már fel vagytok háborodva, hiszen feminizmus, meg emancipáció. Olyankor nagyon tudjátok hirdetni az egyenlőséget.
2018. febr. 16. 13:22
 16/59 anonim ***** válasza:
55%
Nem bízik magában. Neki te vagy az első, neked ő a hatodik és kevésnek érzi magát, fél, hogy lesz majd egy hetedik is.
2018. febr. 16. 13:27
 17/59 anonim ***** válasza:
80%
Nem voltam könnyen kapható, nem bármikor és nem bárkinek. Mikor az igényeim úgy kívánták és azzal, akivel én akartam. Persze egy nőnek, ha éppen nincs párkapcsolata, ne is legyenek szexuális vágyai, ugye?
2018. febr. 16. 13:29
 18/59 anonim ***** válasza:
42%

"Egy pillanatig nem szégyellem a dolgot"

Akkor nem kell titkolni.

"van egy jópofa kis találmány, óvszernek hívják."

...ami nem ad 100%-os védettséget bármi ellen.

Kérdező: mi az, hogy "semmi köze"? Ennyi erővel szakíts, mert ahhoz sincs köze, hogy milyen napod volt, ahhoz sincs köze, hogy mit érzel, semmi köze hozzád, csak egy idegen!

Komoly kérdés: ha ő azt mondaná, hogy ült 10 évet, mert meggyilkolt valakit, de az már a múlt, ne törődj vele, akkor mit tennél?

2018. febr. 16. 13:32
 19/59 anonim ***** válasza:
20%
"azzal, akivel én akartam" --Tényleg? Még jó...különben kur.vának hívnának. Így csak rib.ancnak. :D
2018. febr. 16. 13:33
 20/59 A kérdező kommentje:
Ha direktben rákérdez hogy mennyi az annyi, akkor soknak hallatszik ez a 15 egy korombeli lánynál. De ha látja a mögöttes tartalmat, akkor nem olyan rossz. Csak nem hiszem, jogy ki kène teregetni a múltbeli szerelmi és szexuális életem minden részletét. Nem gyerek már, megérthetné, hogy nem szégyellem, de nem is akarok beszélni róla.
2018. febr. 16. 13:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!