Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért annyira fontos, hogy tudjatok egy nő
múltjáról?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt a barátommal. Szeretem őt, hűséges vagyok. Azt gondolnám ez elég. De egyszerűen nem hagyott békén azzal, hogy hányan voltak előtte. Én se kérdeztem, ő mesélt, hogy 2 barátnője volt, mással nem szexelt. Én mondtam neki, hogy ez szerintem mindenkinek a magánügye, de nem hagyta a témát, ezért rávágtam hogy 5. Ettől is leesett az álla, pedig a valóságban 3x ennyi volt. És voltak hülye dolgaim a múltban, de elmúlt. Szereztem elég tapasztalatot, nem bánok semmit. Ha csak egy lett volna, akkor se lenne semmi köze hozzá. Nem értem minek felfújni ezt a témát, ha egyébként nincs baj.
Akkor miért nem keresel olyan párt, aki szabadabban gondolkozik a szexről?
Őt meg miért nem hagyod békén, hogy találhasson egy hozzá illő értékrendű lányt?
2018. febr. 16. 13:50
32/59 anonim válasza:
Feltett egy egyszerű kérdést. (nem név szerint kérdezte, se azt hogy néger volt e köztük, stb). Te meg hazudtál, mert szégyellted, és jobb színben akartad feltüntetni magad. Ennyi történt. És most persze ő a hibás, mert "semmi köze hozzá".
2018. febr. 16. 13:55
33/59 anonim válasza:
Mert egy korábbi két eurós némberrel nem akarom összekötni az életemet!
2018. febr. 16. 14:02
34/59 anonim válasza:
"nem ítélném el azért se, ha pénzért szexelt volna" -nem ítélnéd el, mert neked ez belefér az értékrendedbe, másnak viszont lehet, hogy nem. Ezt miért nem lehet felfogni? Hadd döntse már el mindenki maga, és ne te! És főleg nem kell hazudozni egy kapcsolat elején.
2018. febr. 16. 14:03
35/59 anonim válasza:
En is no vagyok. Csak szarul potyogok telorol :D
2018. febr. 16. 14:05
36/59 A kérdező kommentje:
Ez nem az értékrendről szól. Ha most vele ebben a kapcsolatban minden jól működik és hűséges vagyok, akkor mit számít mi volt előtte? A szám durván hangzik, ha em magyarázom meg. Ha még jobban belemegyek még kínosabb. Mindent joga van tudni, de ezt nem előnyös. Ennyi erővel mindent ki kéne neki beszélnem. Kell a bizalom, de van ami jobb, ha megmarad saját magunknak.
2018. febr. 16. 14:07
37/59 anonim válasza:
De egy h..lye éretlen p..csa vagy.
Nehogy te döntsd már el, hogy neki mi férne bele és mi nem.
"akkor mit számít mi volt előtte?"
Jövő úgysem lesz, ha hazudtál neki és az elején kiderül, hogy nem olyan vagy, mint amilyet ő szeretett volna.
És mi van, ha nem akar olyan csajjal összejönni, akin már a fél város keresztül ment?
Ezt el kell fogadnod.
Pl. én se jönnék össze olyan pasival, aki dohányzik és egészségtelen lusta életmódot folytat. De ezt közlöm az elején.
Miért annyira nagy gond elfogadnod, hogy ő erre kíváncsi volt?
2018. febr. 16. 14:14
38/59 anonim válasza:
ui.: A tetteidért vállald a következményeket.
Akkor nem kellett volna ennyivel d..gnod. De állításod szerint nem bánod, akkor meg?
De NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!!
Ezt képes vagy felfogni?
2018. febr. 16. 14:15
39/59 anonim válasza:
Aszongya "kell a bizalom" és rögtön hazugsággal kezd. :DDDDDD
2018. febr. 16. 14:20
40/59 anonim válasza:
"Ez nem az értékrendről szól. Ha most vele ebben a kapcsolatban minden jól működik és hűséges vagyok, akkor mit számít mi volt előtte?"
Nézd, mivel ebbe a topikba írtál, gondolom mindketten felnőttek vagytok.
Felnőtt ember hadd döntse már el magának, hogy mi számít neki!
Vagy ő visszamaradott, és te vagy a gyámja? Vagy hogy gondolod ezt?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!