Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, miért annyira fontos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, miért annyira fontos, hogy tudjatok egy nő múltjáról?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vagyunk együtt a barátommal. Szeretem őt, hűséges vagyok. Azt gondolnám ez elég. De egyszerűen nem hagyott békén azzal, hogy hányan voltak előtte. Én se kérdeztem, ő mesélt, hogy 2 barátnője volt, mással nem szexelt. Én mondtam neki, hogy ez szerintem mindenkinek a magánügye, de nem hagyta a témát, ezért rávágtam hogy 5. Ettől is leesett az álla, pedig a valóságban 3x ennyi volt. És voltak hülye dolgaim a múltban, de elmúlt. Szereztem elég tapasztalatot, nem bánok semmit. Ha csak egy lett volna, akkor se lenne semmi köze hozzá. Nem értem minek felfújni ezt a témát, ha egyébként nincs baj.

2018. febr. 16. 12:27
1 2 3 4 5 6
 21/59 A kérdező kommentje:
És a a bűncselekmény meg nem is értem hogy kapcsolódik ide. A szexszel nem ártottam senkinek.
2018. febr. 16. 13:36
 22/59 anonim ***** válasza:
58%

Hogyan lehet a börtönviselt múltat összevetni azzal, hogy valakinek volt 10-15 partnere? A kettő rohadtul nem ugyanaz.

És a férfiaknál ez miért normális és menő csávó az illető? Menjetek már a fenébe ezzel a kettős mércével. Nemtől függetlenül vannak akik 1-2 partnerre vannak kallibrálva, van aki többre. Nem ettől függ a házasság sikere, az is megzakkanhat akinek egy partnere volt csak, hogy nem élte ki magát, és lenyugodhat az akinek volt több.

2018. febr. 16. 13:38
 23/59 anonim ***** válasza:
47%

Nem minden részletre volt biztos kíváncsi, hogy kivel mikor mit és hol csináltál.

Csupán feltett neked egy ártatlan kérdést, hogy hány pasi volt előtte. Ez akkor nagy hűhó. És a te hisztid miatt kerekedett belőle akkora nagy dolog.

Te csináltál bolhából elefántot.

2018. febr. 16. 13:39
 24/59 anonim ***** válasza:
29%

13. Szerinted melyik menőbb? Egy kulcs ami minden zárat kinyit, vagy egy zár amit kiynit minden kulcs? Naláod.

A viccet félretéve (mert természetesen az volt), szerintem eddig egyetlen egy hozzászólásban sem volt kettős mérce (az elsőt leszámítva, amit jó le is pontoztunk, és amúgy is kamu). Kicsit nekünk adsz igazat, ha már azt is támadásnak veszed, amit nem is mondtunk. Aki 20 meg 50 nőket emlegetett pasiként, azok ugyanúgy negatívként lettek megemlítve, "és te mit szolnál hozzá" bevezetéssel. Felejtsétek el, mert itt aztán tényleg nem volt semmi ilyesmi, csak már nem tudtok hogyan védekezni.

A hátratásban meg a feminizmus hírdeti az egyenlőséget, nem pedig a csúnya rossz férfiak

2018. febr. 16. 13:43
 25/59 anonim ***** válasza:
48%

Szerintrem a maganugy egy mely igazi kapcsolatban, hazassagban akar, azert...nem is olyna maganugy, mert 2 ember egy par. De zarojel bezarva....

Es szerintem... te szegyelled ezt a szamot, es most haritasz, h pff ez a majom meg ra mer kerdeezni ha mar veled jar...

Ha regen ri..nc voltal vallald, de ne ot szidd.

2018. febr. 16. 13:46
 26/59 anonim ***** válasza:
25%

Tökmindegy, hogy börtönről van szó, vagy miről. Hirtelen ez jutott eszembe. Akkor mondjuk tegyük fel, hogy hímringyó volt. Válaszolnál kérlek, hogy erre mit reagálnál? Vagy erre is kifogás jön? :D

Amúgy miért más? Ha azzal jövök, hogy "a múlt elmúlt", akkor tartom is hozzá magam, nem szelektálok, hogy "ha az én szexuális életemről van szó, akkor ahhoz senkinek semmi köze mert már a múlt... ha más stiklijéről van szó, akkor az még igenis fontos"... Vagy-vagy. Következetesség.

Amúgy van benne annyi hasonló, hogy téged lehet, hogy zavarna, ha börtönviselt lenne, őt meg zavarja, hogy ennyien jártak benned. Ennyi.

Mindenkinek joga van a saját szempontjai alapján szelektálni, és ezért tartom undorítónak a másik átverését hazudozással. Szerinted neki nincs joga olyan párhoz, aki olyan, amilyenre vágyik? Neki nem jár az, hogy igényeinek megfelelő társa legyen?

2018. febr. 16. 13:47
 27/59 anonim ***** válasza:
39%

Nem teszek ilyen téren különbséget férfiak és nők között.

Azt is elhiszem, hogy valakinek jó a sok partner.

De ettől még nekem NINCS JOGOM olyan párt választani, akinek hozzám hasonlóan kevés előző partnere volt? Rohadjak meg ott ahol vagyok, nem jár hozzám hasonló értékrendű partner? Hazudozzunk, attól lesz jó a kapcsolat?

2018. febr. 16. 13:49
 28/59 anonim ***** válasza:
29%

Nő vagyok és olvasd vissza ezt a két válaszomat: 6, 23.

Bár férfiaknak szólt a kérdés, de válaszoltam és egyáltalán nem védtem a kérdezőt, sőt.

Szóval, erről csak ennyit. :)

29/59 anonim ***** válasza:
0%

Én pl nő vagyok.

(18, 27, 29-es válaszok az enyémek)

30/59 A kérdező kommentje:
Meglepődnék, de nem ítélném el azért se, ha pénzért szexelt volna. Az se bűn. Nem olyan,mintha megölt vagy meglopott volna valakit.
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!