Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy elfogadjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy elfogadjam hogy nem én vagyok neki az első?

Figyelt kérdés
26 éves làny vagyok és van egy 7 hónapos kapcsolatom. A barátom 28 éves. Én még szűz vagyok és a múltkor megkértem hogy menjen el hiv szűrésre, mire azt mondta hogy ő tiszta, és megkérdezte hogy voltam e már valakivel( tudta már előtte is hogy nem voltam), majd hozzàtette hogy bàrcsak én se lettem volna...Sejtettem hogy volt valakivel, de hogy is mondjam olyan tapasztalatlan minden téren...azt mondta én vagyok az első nő akivel együtt fürdött. Nem tudom magam túltenni azon hogy nem én leszek neki az első..már le akartam vele fekudni mert nagyon szeretem,de a gondolat hogy neki nem ez az első, nem fog neki sokat jelenteni, esetleg a volt barátnőjére gondol...legszívesebben sìrnék...

2018. febr. 15. 15:58
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
48%
Egyébként ha volt is valakivel, maximum maszatolt a bejáratnál :D aztán azt hiszi nem szűz már...hab
2018. febr. 17. 15:54
 42/42 anonim ***** válasza:

"Ez a múlt, lépj túl rajta. Ami elötted volt, ahhoz semmi közöd sincs."

Idézet a nőktől. Hát fogadd meg a saját nemed tanácsát!

2018. febr. 18. 14:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!