Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy elfogadjam hogy nem én vagyok neki az első?
Talán illene elismerni, hogy az ilyen kaliberű problémák és gondolkozásmód a 16-17 éves korosztályra és tini kapcsolatokra jellemzőek.
Ezzel nincs is probléma, csak kezeljük már helyén a dolgokat.
Túl soka agyalsz rém feleslegesen. Éljetek kicsit és nőjetek fel basszus.
Egyébként azért vagyunk, hogy neveljünk. Nem lélekpátyolgatásként válaszolunk, hanem kíméletlen őszinteséggel.
Ha ez nem tetszik, akkor ezeket a témákat édesanyáddal is meg tudod beszélni, vagy apuval... ők talán nem ennyire nyersek.
...de ha jót akarsz, akkor ragadd karon és üljetek le őszintén beszélni. A vak is látja, hogy szűz és kitalálja a kis meséit, mert rettenetesen szégyelli. A férfiaknál ez becsületbeli ügy. Ráadásul vénszűz is, ami miatt ezer szorongása volt és van.
Nézd el neki a füllentését, csak mondd meg neki legyen őszinte. Felesleges kamuzni ilyenekben, úgy is bebukja. Nem az ő világa a manipuláció...
Tutira szűz ő is. Azok alapján, amit mondasz. Nekem is volt ilyen, amikor szűz voltam, hogy azt hittem, a pasi nem az. Aztán kiderült, hogy az. Errol igenis vele kell beszélned.
Nekem is rossz érzés, hogy a páromnak vannak exei, de keveset beszél róluk. Illetve nem ok nélkül van velem.
Mondd el neki, hogy mire vágysz az első alkalommal.
Jaj, naív kis kedvesem. Nem akarlak kiábrándítani, de szegény rettentő rosszul kamuzik.
Tudom mert én is kamuztam, 17 évesen ,pont ugyan így, pont ilyen szarul. Csak a barátnőm egyből kiszagolta.
Ez egy tinikre jellemző félelem a szüzesség bevallásától. Szüzesség = gyengeség.
A gyenge férfinak nincs önbizalma. A gyenge férfi nem férfi. Legalábbis sokan így gondolkoznak.
Pedig ha őszintén bevallaná, hogy szűz és "várt az igazira" sokkal férfiasabb és felnőttesebb jelenség lenne. Ezt mondom 30 éves férfiként, aki anno átélte ezt.
Le kell vele ülnöd őszintén beszélni. Ragadd karon és üljetek le. Kérd meg, hogy tegye a szívére a kezét és legyen őszinte. Induljatok tiszta lappal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!