Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy elfogadjam hogy nem én vagyok neki az első?
Figyelt kérdés
26 éves làny vagyok és van egy 7 hónapos kapcsolatom. A barátom 28 éves. Én még szűz vagyok és a múltkor megkértem hogy menjen el hiv szűrésre, mire azt mondta hogy ő tiszta, és megkérdezte hogy voltam e már valakivel( tudta már előtte is hogy nem voltam), majd hozzàtette hogy bàrcsak én se lettem volna...Sejtettem hogy volt valakivel, de hogy is mondjam olyan tapasztalatlan minden téren...azt mondta én vagyok az első nő akivel együtt fürdött. Nem tudom magam túltenni azon hogy nem én leszek neki az első..már le akartam vele fekudni mert nagyon szeretem,de a gondolat hogy neki nem ez az első, nem fog neki sokat jelenteni, esetleg a volt barátnőjére gondol...legszívesebben sìrnék...2018. febr. 15. 15:58
21/42 anonim válasza:
Kezdem érteni miért nem volt még soha kapcsolatod.
Kombinálsz, nyávogsz, de leülni beszélgetni luxus, stb... hagyd ott, ebből jó nem sülhet ki.
22/42 A kérdező kommentje:
Tudom hogy sokan lemezzel vagy bolondnak tarthatók, de nekem nem volt eddig olyan férfi az életemben aki ennyire szeretett én idáig eljutottunk volna...mivel csak petting van közöttünk, egyszer elkezdte H fáj a pénisze és biztos eltort...nem tudom ebből arra gondoltam H nem volt még senkivel sem
2018. febr. 15. 17:46
23/42 anonim válasza:
Tudjuk már miért vagy te még 26 évesen is szűz...
24/42 A kérdező kommentje:
Osszátok meg velem is erdekel
2018. febr. 15. 18:03
25/42 anonim válasza:
Szerintem ezzel fordulj orvoshoz, mert amit csinálsz nem normális.
26/42 anonim válasza:
Te csúnyán félreértettél valamit, azt dolgozd fel, ne a valóságot - az olyan amilyen.
Az a bejött egy gumival sztori ennél sokkal durvább- annál meg az, hogy elküldöd szűrésre.
Neked van negatív TBC leleted? Mert az se játék ám!
27/42 anonim válasza:
Édesjóatyámazégben
Te eszméletlen naív és gyerekes vagy, ő meg egy kamugép.
Most tényleg ezen a szinten vagy 26 évesen???? Ez már fájdalmasan nevetséges.
Gyerelejóisten
28/42 anonim válasza:
Neeeeem, nem, nem. Ti vagy értelmi fogyatékosok vagytok mindketten, vagy kamuzol. Ilyen nem létezik, hogy 2 idióta így egymásra találjon.
30/42 A kérdező kommentje:
Nem azért irtam ki a kérdést hogy sertegessetek, hanem hogy valaki emberségesen véleményt mondjon. De mindenki csak magát minősíti. Lehetek gyerekes és tapasztalatlan de attól nem kell senkit leidiotazni
2018. febr. 15. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!