Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy elfogadjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy elfogadjam hogy nem én vagyok neki az első?

Figyelt kérdés
26 éves làny vagyok és van egy 7 hónapos kapcsolatom. A barátom 28 éves. Én még szűz vagyok és a múltkor megkértem hogy menjen el hiv szűrésre, mire azt mondta hogy ő tiszta, és megkérdezte hogy voltam e már valakivel( tudta már előtte is hogy nem voltam), majd hozzàtette hogy bàrcsak én se lettem volna...Sejtettem hogy volt valakivel, de hogy is mondjam olyan tapasztalatlan minden téren...azt mondta én vagyok az első nő akivel együtt fürdött. Nem tudom magam túltenni azon hogy nem én leszek neki az első..már le akartam vele fekudni mert nagyon szeretem,de a gondolat hogy neki nem ez az első, nem fog neki sokat jelenteni, esetleg a volt barátnőjére gondol...legszívesebben sìrnék...

2018. febr. 15. 15:58
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
98%
Bocs, de párszor felnevettem amikor elolvastam. Az a pasi még nem volt nővel aki rákérdez arra, hogy hova kell berakni. Biztos, hogy nem csak mondta neked, hogy nem szűz?
2018. febr. 15. 16:33
 12/42 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló nem igazán értem a kerdesed
2018. febr. 15. 16:34
 13/42 anonim ***** válasza:
98%
Gondolkodj!!Ha egy 28 éves férfi azt mondja nem tudja, hogy fog beférni és nem tudja vajon megtalálja-e... szerinted volt már nővel??NEM volt.
2018. febr. 15. 16:34
 14/42 anonim ***** válasza:
85%

Elnezest ha nyers leszek.

De.

Engem ezzel az exem halalra irritalt. O is nehezen lepett tovabb azon ,hogy elotte mas is volt mar nekem. Foleg azon,hogy ki volt azaz ember.

Mar elnezest,de nem tizenketto vagyok,ahogy o sem,nyilvan volt mas. Sott mas szerelmem is volt. Igen. Nehogy mar bocsanatot keljen kerni azert,mert volt mas is,mikor meg azt sem tudtam ,hogy o a vilagon van.

Az meg,hogy ennyire nem tudtok kommunikalni nyiltan es oszinten az nem fog jora vezetni,de majd rajossz.

Ha meg olyanokat kerdez,hogy hova kell betenni akkor elgonfolkoznek azon,hogy mennyire oszinte abban,hogy szuz -e meg.

2018. febr. 15. 16:36
 15/42 A kérdező kommentje:
Jô, de hàt olyan szomorúan mondja hogy bárcsak én se lettem volna. Bárcsak előbb megismertelek volna
2018. febr. 15. 16:37
 16/42 anonim ***** válasza:
99%
Ez vagy kamu vagy mind a ketten kettyósok vagytok. Ilyen nincs...
2018. febr. 15. 16:50
 17/42 anonim ***** válasza:
91%

Nem hiszem el hogy ezek közel 30 éves emberek...mamám segíts. Mesélj már, ti amúgy hogy funkcionáltok az életben? Dolgoztok? Egyedül éltek, vaggy együtt? Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy hogy lehettek ennyire gyerekesek.

Attól még hogy neki nem ez az első, jelenthet neki sokat, és nyilván nem fog az exére gondolni mert veled van. Ha meg valamit szeretnél tőle, mondd el neki mert a legtöbb ember nem dimenzionzionálja túl a szüzességet. Biztos nem 16 éves vagy?

2018. febr. 15. 17:01
 18/42 A kérdező kommentje:
Nekem ő az első komoly kapcsolatom.
2018. febr. 15. 17:06
 19/42 anonim ***** válasza:
91%
Az egyik exem is ezzel ostorozott engem, hogy le mertem feküdni egy emberrel előtte (19 elmúltam, mire összejöttünk, szerintem ez még így is semmi). Ahogy haladtunk előre a kapcsolatban, egyre jobban eldurvult ezzel kapcsolatban, csak azért, mert neki nem volt szexuális téren mással dolga. Mintha az én hibám lenne ez?! Azóta különmentünk természetesen, de évekig hallgattam tőle minden rohadt vita alkalmával, addig mondogatta, amíg betelt a pohár, azt hittem az évek alatt intelligensebb lesz és felfogja a dolgokat, de nem. Azóta megérte ő azt a sok kalandot, amire vágyott, nekem pedig komoly kapcsolatom van. Nem fogtok sokáig együtt maradni ha nem tudsz ezen a dolgon átlendülni. Az ő hibája, hogy lassan 30 évesen is szűz vagy? Nőj már fel...
2018. febr. 15. 17:07
 20/42 anonim ***** válasza:
91%
Ne aggodj, ez a faszi meg maximum guminovel volt csak, mert valoszinuleg te vagy az egyetlen eddig, aki ilyenek utana meg engedne hogy hozzaerjen.
2018. febr. 15. 17:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!