Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt válaszolta a párom, hogy simán megy nélkülem. Jogosan esik rosszul?
Párommal már eléggé komoly a kapcsolatunk,5éve vagyunk együtt és úgy sejtem el is akar venni.
Mint minden pár, együtt szoktunk menni különböző helyekre.
Neki van egy "haverja" mármint nagyon ritkán beszélnek és még a múltkor ő mondta, hogy csak akkor keresi ha valamire szüksége van. Most meglepetésünkre meghívott az eljegyzésére.
Mikor ezt hallottam, hirtelen azt mondtam ki amit éreztem,hogy nekem nincs kedvem menni, a nővel sem vagyunk jóban, lenézi a mi társaságunkat és ha próbáltam vele barátkozni(néha ha együtt voltunk) teljesen ellenszenves volt. A testvére ráadásul nyomult a páromra. Erre a barátom könnyedén rávágja,hogy akkor ülök itthon, megy egyedül.
Ez nagyon rosszul esett tőle, hisz eddig mindig közösen döntöttünk az ilyesmiről, most meg se próbált ész érvekkel meggyőzni,hogy miért kellene mennünk, csak ő eldöntötte,hogy menni kell és nélkülem is simán menne.
Úgy érzem nem is számítok neki. Ti mit gondoltok erről, felfújom az egészet? 21n
#18: itt csak annyi a baj, hogy túl komolyan veszed a társadalmi elvárásokat és görcsösen meg akarsz felelni valamiféle ideálnak. Ezt érdemes kinőni és magad mögött hagyni, sokkal kellemesebb és kényelmesebb az élet, ha ez sikerül. Ne hagyd, hogy a kapcsolatotokat mások véleménye határozza meg.
Valószínűleg nálunk is rákérdeznének, hogy hol van a párom, de egy mondattal megmagyaráznám, ők megértenék, és el lenne felejtve. Felnőttek vagyunk, nem "kell" semmit csinálnunk, még akkor sem, ha az úgy "illik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!