Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban van, ahol működik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban van, ahol működik a házimunka megosztás, meg a közös kassza?

Figyelt kérdés
Lehet, én mozgok rossz körökben, de a környezetemben (család, ismerősök, korábbi tapasztalatok) csak olyannal találkoztam, hogy a háztartás a nő feladata teljesen, illetve dolgozzon is 8 órában, és teljes mértékben külön kassza.
2018. febr. 13. 16:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha nektek ez igy jo, hat legyen, mit banom en :D

Egyebkent nagyon felreertettel, en nem azt a kovetkeztetest vontam le, hogy apad nem dolgozik, hanem te irtad azt, hogy apad tartja el a csaladot, holott anyud is ugyanugy dolgozik, tehat nem apud tartja el a csaladot! Akkor lehetne ezt mondani, ha anyud haztartasbeli lenne es csak apud vinne haza a penzt, vagy ha apud joval tobbet dolgozna, mint anyud (pl anyud heti 2-3napot dolgozna).

Persze senkinek semmi koze a ti csaladotokhoz, csak te itt nem csak egy peldat irtal, mint ahogy allitod, hanem egybol minositetted azokat a noket, akiknek mas allaslontjuk van, raadasul egy eleg "erdekes" elgondolas alapjan, ami ma mar nagyon nem allja meg a helyet. Ezzel valtottal ki némi indulatot

2018. febr. 20. 20:48
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
"Igen valóban abba az időszakban nőt fel anyum, hogy neki a konyhában van a helye, vezetnie kell a háztartást és a férfi tartja el a családot" - Ez melyik korszakban volt? Feltételezem, anyád nem idősebb vagy nem sokkal az én anyámnál (én 33 éves vagyok), de valahogy az én családomban nem ez volt a módi (de még a nagyszüleimnél sem), közös volt a háztartás, ahol volt kert, ott közös volt a kerti munka, és dolgozó emberek voltak férfi és nő egyaránt. Apai nagyanyám mondjuk a háztartásba kényszerült, de kizárólag a háború miatt, miután lebombázták a házat, ahol korábban élt a család, és elköltöztek egy kisebb településre, ahol nyugi volt, ott nagymamám nem kapott munkát, így maradt a háztartás. DE előtte ő is ugyanúgy dolgozott, mint nagyapám...
2018. febr. 20. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!