Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valóban van, ahol működik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban van, ahol működik a házimunka megosztás, meg a közös kassza?

Figyelt kérdés
Lehet, én mozgok rossz körökben, de a környezetemben (család, ismerősök, korábbi tapasztalatok) csak olyannal találkoztam, hogy a háztartás a nő feladata teljesen, illetve dolgozzon is 8 órában, és teljes mértékben külön kassza.
2018. febr. 13. 16:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Akinek nem jó és ennek ellenére mégis belemegy ebbe a felállásba, az minek panaszkodik? Saját maga támogatja a jelenség fennmaradását...
2018. febr. 13. 18:05
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
A szüleimnél működik. Sőt, néha még túlzásba is esnek, amikor eljönnek hozzám, hogy itt is azt akarják, úgy kell leállítanom őket, hogy az én háztartásom nem az ő dolguk.
2018. febr. 13. 19:30
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk működik mindkettő, mondjuk mindenkinek van valamennyi saját pénze is a közös mellett. Vannak olyan munkák, amiket az egyikünk jobban szeret csinálni mint a másik, de a férjem pofájáról leégne a bőr, ha nem fele-fele arányban osztoznánk meg a feladatokon. Ő nagyjából ezt látta otthon a szüleinél is, én viszont viszonylag ritkán látom ugyanezt a környezetemben, még az én korosztályomban is (huszonévesek). A párom barátai is elcsodálkoztak azon, hogy ő főzött, amíg én otthon dolgoztam a gép előtt, de a tesóm is volt, hogy beszólt, hogy valami az "én dolgom" lenne.
2018. febr. 13. 20:01
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Én a szüleimet hozom fel példának, náluk 34 éve működik ez a “rendszer”. Anyu 10 órában dolgozik haza megy és elvégzi a házimunkát minden nap + két gyerek és apum, akikkel ez mellett foglalkozik úgy, ahogyan kell. Apuval pedig közös kasszán vannak. Egyébként alap dolog, hogy a nő feladata a háztartás, akinek ez gondot okoz azt valahol útközbe elrontották egy cseppet. :D
2018. febr. 13. 21:18
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
14# Marmint ugy erted, nalad romlott el valami, babam :D
2018. febr. 13. 21:21
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

És eközben apád mit csinál?

2018. febr. 14. 10:55
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
14-es tehat magyarul ugy gondolod, hogy anyukadnak, illetve a noknek kevesebb pihenes, kikapcsolodas jar, mint a ferfiaknak?? Miert is? Vagy hogy van ez? Es mindekozben, amig anyud a napi 10 oras munkaja utan vegzi a hazimunkat, apukad es tobbiek mit csinalnak?
2018. febr. 18. 01:11
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
14es kommentelo vagyok annyit uzenek nektek hogy rosszul ne legyetek majd az uratok takarit ti meg menjetek szerelni meg tartsatok el a csaladot tipikus magyar nok lehettek 🤣🤣
2018. febr. 18. 12:50
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Na de figyelj mar, most akkor apud tartja el a csaladot, es anyud haztartasbeli, tehat nem dolgozik, hanem otthon van? Mert mintha ugy olvastam volna, hogy napi 10orat dolgozik. Akkor ki is tartja el a csaladot? Ha anyad ugyanugy dolgozik, akkor nem apad tartja el a csaladot! Tudod, ez a mentalistas regen talan megallta a helyet, amikor VALOBAN a ferfi tartotta el a csaladot, o vitte haza a penzt, a no nevelte a gyerekeket, vezette a haztartast. Na de nem a napi 8-10 oras munkaja mellett. Illetve amikor még az emberek allatot tartottak, kertet muveltek, tenyleg napi tobb oras kinti munka volt. Bar ertelmes, felnott, eletkepes FERFINAK ezt nem kell magyarazni, te meg nyilvanvaloan nem vagy az :D

Ha mar itt tartunk, hany eves is vagy egyebkent? Parod van e?

2018. febr. 19. 09:07
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
A szüleimnél semmi probélma nincsen, ha már 34 éve együtt vannak jóban rosszban. És ha úgy írom, hogy apuval közös kasszán vannak, akkor abból leszűrhető, hogy apum is dolgozik és ugyan úgy 10 órában. Olyannal nem tudok közös kasszán lenni, aki nem dolgozik (szerintem). Na de mindegy itt senkinek semmi köze nincs ahhoz, hogy az én szüleim hogyan élnek, én csak példának hoztam fel, hogy igen létezik ilyen. És annyit még elmondanék, hogy itt nagyon sok nőnek úgy látom, hogy anyum sorsa rabszolga sorsként jött le, de elárulom, hogy ilyenről szó nincs. Igen valóban abba az időszakban nőt fel anyum, hogy neki a konyhában van a helye, vezetnie kell a háztartást és a férfi tartja el a családot, nyílván ez működött is egy darabig, hogy anyumnak nem kellett dolgozni, de azóta történt 1-2 dolog. Sajnálom, hogy egyes nőknek ez felháborító. De én is erre lettem nevelve biztos rosszul tette anyám, hogy munka mellett még a páromnak is adok ennit a szájába 12 óra munka után hozzá teszem. És valószínűleg, ha lesz gyerekem ez nem fog változni én itthon ezt láttam, ezt a neveltetést kaptam. Egyébként 22 éves vagyok a párom pedig 26.
2018. febr. 20. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!