Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mire véljem ezt a viselkedést?
van 1 pasim 1 hete. Fent voltam nála. Elvoltunk minden, és amikor szexelni akart velem, mondtam neki h én most nem. Aztán egy kis idő múlva mindig azt mondta hogy álmos, magyarul menjek el. Ez kétszer fordult elő. Szerethet vagy nem?
Mások gondom : ha 1 pasi nem kapja meg egy nőtől amit akar akkor továbblép. Én nem akarok lefeküdni vele még, félek hogy ezt másnál akarja megkapni. Írjatok ezekre valamit légyszi köszi
Jah és ha fent vok nem ír rám msn-en
de lehet hogy ő épp olyan hogy akit kíván azt akarja meg minden. És nem bírja ki.
A másik meg h természetes dolog ha kívánja, és mondom : ha nem adom meg neki keresni fog mást
Mi van az agyad helyén?
Miaz hogy mivan ha ö olyan hogy kíván és... Mindenki kívánja a szerelmét , de aki CSAK kívánja és nem VÁRJA TÜRELEMMEL az nem is a szerelme.. ezt jólenne felfognod. Ha vár és nem pár napot hanem minumum jóóó pár hetet, hónapot AKKOR SZERET ÉS TISZTEL ÉS MEGÉRDEMEL ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!