Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt a viselkedést?
hát.. jó kérdés.. nem kell egyből a legrosszabbra gondolni:)
lehet hogy ugye amikor kiment melózni hirtelen rohadtul hiányoztatok neki és pangott ezért hívott folyton. most meg kezdi megszokni a hiányotokat.
nem kell egyből 3.ik félre gondolni.
legalábbis szerintem nálam ez így működne.
(22/f)
kérdezz rá mért nem hívogat sűrűn:P jobbat nemtok.. csak az a baj hogy ezzel egyből levágja hogy nem bízol benne.. akár jogosan akár nem:S
és az nekem pl, szarul esne, de megérteném.
ezen a ponton döntenék úgy hogy inkább hazajövök mint hogy a meló miatt tropára menjen a kapcsolat.
ezt finoman nem lehet megkérdezni sajna:D
szerintem a legeslegtöbb külföldi munkánál havonta, 1,5 havonta haza tud mindenki jönni!!!!
az én párom és a volt párom, és én is, így dolgoz(t)unk kint
szóval a balsejtelmek teljesen jogosak szerintem!
amit én tennék
egyértelműen számonkérném, és felvázoltatnám vele a jövőre nézve, milyen sűrű találkozásokat tervez, és ha ezek nekem megfelelnek, betartatnám (nem hisztivel. amennyiben ő eltér az ígértektől akkor lemondanék róla a saját és gyermekem boldogsága érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!