Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 évesen már nem kivanjak annyira a pasik a szexet?
Figyelt kérdés
27 eves vagyok, a parom 42. Minden szep es jo volt, eleinte, szellemileg es lelkileg egyarant nem szamit a korkulonbseg. 1 ev utan osszekoltoztunk, de miota ez megtortent, elofordul, hogy egy honapig sincs semmifele nemi kapcsolat. Tobbszor felhoztam, mire azt mondta, elkenyelmesedett, aztan hogy o nem kivanja annyiszor, es keressek egy fiatalabbat. De en nem véletlen dontottem mellette. Egy darabig nagyjabol okes volt a helyzet, aztan ujra eloallt ez a problema. Meg azt sem lehet mondani, hogy nem vagyok kivanatos, mert fiatal vagyok, vekony, csinos. Megis mar en kezdem rosszul erezni magam, pedig o meg el is hizott azota. Es meg csak 1,5 eve vagyunk egyutt. Tehat meg azt sem lehet mondani, hogy tiz eves hazassag, es ellaposodott a dolog. Ha odabujok, csak fekszik, meg se moccan, es egyaltalan nem kezdemenyez. Egy olyan verziot is mondott, hogy ugy erzi, allandoan faradt, es nem tudja magat kipihenni. En mar nem tudom, mit higgyek...2018. febr. 6. 20:41
21/22 anonim válasza:
#20: én vagyok a bunkó tajparaszt?
Van egy tippem, te is az a tipikus öreglány vagy, aki a frusztrációit éli ki az ilyen fórumokon, hogy arctalanul beugat férfiaknak, nyertem?
Leírtam a problémám a kérdezőnek, te meg idejössz kioktatni, TAJPARASZT STÍLUSBAN, mindezt 0 tudással a háttérben.
Nézegesd kicsit magad a tükörben, mielőtt elkezdesz bunkózni valakire.....
22/22 Kitty29 válasza:
Én ugyan ebben a cipőben járok. 31 éves vagyok párom 42 lesz. Kapcsolatunk elején naponta 1 megvolt aztán 2naponta azt 3 majd hetente majd 2 hetente. Havi 1 biztos max kettő de akkor is ritka. 2018 november 25én ismerkedtunk meg 2019 májusában derült ki hogy babánk lesz ami megleppett mivel január óta ugy voltunk vele hogy ha akar jönni akkor osszejön aztán parom furcsan viselkedett majd nagy nehezen elmondta hogy mellékheregyulladasa van ezért nem jön össze és a doki azt mondta nem is biztos hogyblehet közös babánk. Ketkezembe vettem az arcát és a szemébe néztem. Szerelmem ne aggódj én ettől függetlenül szeretlek és találunnk megoldást keresünk együtt egy szakembert és kapsz kezelést én ez miatt nem hagylak el. Majd kapott kezelest. Ez is ra nyomdta a bélyeget a sexre most viszont nem tudom en sem megtudtuk oldani az egyutt letet de most 2 honap utan most aprilisban ha 2x evyutt voltunk akkor azt mondom sokst is mondtam folyamat mast mond most ne nem vagyok jol most faj ez most faj az faradt vagyok pedig koran fekszik. De nekem kifogasnak tűnnek szova tettem es kiakadt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!