Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 évesen már nem kivanjak annyira a pasik a szexet?
Gyk-n mindig, mindenki félpercenként szexisten. A valóságban azonban egy 42 éves férfi jó eséllyel már nem olyan tüzes, mint egy fiatal. Persze, vannak kivételek, de biológiai tény, hogy egy férfi szervezete nem a negyvenes éveiben van a toppon.
(A kérdés megfogalmazása alapján egyáltalán nem úgy tűnik, mintha szellemileg és lelkileg is egy szinten lennétek.)
Menjen el endokrinologusboz...
Nekem is igy kezdodott, hogy allandoan faradt voltam...
Nem hiszem hogy ez korfüggő. Párom 51 én 44. Időnktől függ, de heti 2-3 szex van, ami ráadásul isteni. Általában 2 menet, de előfordul hogy 3. Imádom, soha nem cserélném le, huszonévesek elbújhatnak mellette.
Négy éve vagyunk együtt.
én 43 vagyok, nálam is vannak hasonló bajok, mostanában vettem észre, hogy pl a kávé!!! miatt szinte egyáltalán nem kívántam a szexet.
Nagynehezen leszoktam róla, most olyan vagyok mint a mosott szr, de valamennyire megy.
Sok felesleg nincs rajtam, de az is számít.
Igen, endokrinológus, csak az a baj, ő se tud csodát tenni, sőt....kb semmit.
Felír tesztoszteront, aztán azt hiszi, evvel meg van oldva.
Csak éppen a kismillió mellékhatása az, ami miatt nem használom.
Sajnos ha az ember egyszer elhízott férfi létére, meg egészségtelenül táplálkozott, szinte sosem jön helyre már.
Ez a természet, reprodukcióban gondolkodik, semmi regenerálódás, megújítás, stb.
Utolsó, ezt az önsajnáltató baromságot...bármikor lehet egészséges életmódra váltani.
A kávé 3 nap alatt kiürül a szervezetből, ha egyáltalán nem iszod, nincs rá szükséged és nem a kávé hiánytól leszel kimerült.
Mozogni, egészségesen táplálkozni bármikor el lehet kezdeni és ha az ember egészségesebb lesz, akkor azért helyreállnak bizonyos dolgok. Nekem eddig a legjobb tapasztalatom egy 52 éves, pocakos pasival volt aki aktívan úszott amúgy és életében nem volt semmi káros szenvedélye, kávét sem ivott. Istenien bírta a szexet és nagyon jól csinálta. Senki soha előtte úgy. Az egészség csodákra képes....
Ő nem kívánja. Ez van.
Lehet, hogy arra az időre összekapta magát, (súly, szex, igényesebb megjelenés) amíg talált egy fix barátnőt, és -ahogy ő is mondja,- elkényelmesedett.
Erre mondják, hogy kifogott halat nem etetünk.
#16, majd ha végigjársz bizonyos élethelyzeteket, meg voltál xyz darab orvosnál, akkor ítélkezzél emberek fölött, amíg meg fingod sincs pl mi az, hogy endokrinológus, addig me ne okoskodj bele senkinek az írásába, pláne, ha avval segíteni akart a kérdezőnek.
Inkább dugasd magad valami dagadt, 52 éves malaccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!