Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 42 évesen már nem kivanjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

42 évesen már nem kivanjak annyira a pasik a szexet?

Figyelt kérdés
27 eves vagyok, a parom 42. Minden szep es jo volt, eleinte, szellemileg es lelkileg egyarant nem szamit a korkulonbseg. 1 ev utan osszekoltoztunk, de miota ez megtortent, elofordul, hogy egy honapig sincs semmifele nemi kapcsolat. Tobbszor felhoztam, mire azt mondta, elkenyelmesedett, aztan hogy o nem kivanja annyiszor, es keressek egy fiatalabbat. De en nem véletlen dontottem mellette. Egy darabig nagyjabol okes volt a helyzet, aztan ujra eloallt ez a problema. Meg azt sem lehet mondani, hogy nem vagyok kivanatos, mert fiatal vagyok, vekony, csinos. Megis mar en kezdem rosszul erezni magam, pedig o meg el is hizott azota. Es meg csak 1,5 eve vagyunk egyutt. Tehat meg azt sem lehet mondani, hogy tiz eves hazassag, es ellaposodott a dolog. Ha odabujok, csak fekszik, meg se moccan, es egyaltalan nem kezdemenyez. Egy olyan verziot is mondott, hogy ugy erzi, allandoan faradt, es nem tudja magat kipihenni. En mar nem tudom, mit higgyek...
2018. febr. 6. 20:41
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
49%

Gyk-n mindig, mindenki félpercenként szexisten. A valóságban azonban egy 42 éves férfi jó eséllyel már nem olyan tüzes, mint egy fiatal. Persze, vannak kivételek, de biológiai tény, hogy egy férfi szervezete nem a negyvenes éveiben van a toppon.

(A kérdés megfogalmazása alapján egyáltalán nem úgy tűnik, mintha szellemileg és lelkileg is egy szinten lennétek.)

2018. febr. 6. 21:32
 12/22 A kérdező kommentje:
"Duhbol" mondta, hogy keressek mast, vedelmi reakcio volt. Ezt a legegyszerubb mondani, de attol meg nem fogok rogton arra gondolni, hogy nem szeret. Ha 1,5 eve erzem, akkor nem egy perc felfokozott erzelmi allapotanak fogok hinni. En is elkuldtem mar melegebb eghajlatra, es szerintem sokan masok mondtak mar olyat tobb eves parkapcsolatban, amit megbantak, ettol meg nem lehet drasztikusan kijelenteni, hogy nincs szeretet.
2018. febr. 6. 21:36
 13/22 anonim ***** válasza:

Menjen el endokrinologusboz...

Nekem is igy kezdodott, hogy allandoan faradt voltam...

2018. febr. 7. 00:16
 14/22 anonim ***** válasza:
95%

Nem hiszem hogy ez korfüggő. Párom 51 én 44. Időnktől függ, de heti 2-3 szex van, ami ráadásul isteni. Általában 2 menet, de előfordul hogy 3. Imádom, soha nem cserélném le, huszonévesek elbújhatnak mellette.

Négy éve vagyunk együtt.

2018. febr. 7. 03:28
 15/22 anonim ***** válasza:
61%

én 43 vagyok, nálam is vannak hasonló bajok, mostanában vettem észre, hogy pl a kávé!!! miatt szinte egyáltalán nem kívántam a szexet.

Nagynehezen leszoktam róla, most olyan vagyok mint a mosott szr, de valamennyire megy.

Sok felesleg nincs rajtam, de az is számít.

Igen, endokrinológus, csak az a baj, ő se tud csodát tenni, sőt....kb semmit.

Felír tesztoszteront, aztán azt hiszi, evvel meg van oldva.

Csak éppen a kismillió mellékhatása az, ami miatt nem használom.

Sajnos ha az ember egyszer elhízott férfi létére, meg egészségtelenül táplálkozott, szinte sosem jön helyre már.

Ez a természet, reprodukcióban gondolkodik, semmi regenerálódás, megújítás, stb.

2018. febr. 7. 05:20
 16/22 anonim ***** válasza:

Utolsó, ezt az önsajnáltató baromságot...bármikor lehet egészséges életmódra váltani.

A kávé 3 nap alatt kiürül a szervezetből, ha egyáltalán nem iszod, nincs rá szükséged és nem a kávé hiánytól leszel kimerült.

Mozogni, egészségesen táplálkozni bármikor el lehet kezdeni és ha az ember egészségesebb lesz, akkor azért helyreállnak bizonyos dolgok. Nekem eddig a legjobb tapasztalatom egy 52 éves, pocakos pasival volt aki aktívan úszott amúgy és életében nem volt semmi káros szenvedélye, kávét sem ivott. Istenien bírta a szexet és nagyon jól csinálta. Senki soha előtte úgy. Az egészség csodákra képes....

2018. febr. 7. 06:18
 17/22 anonim ***** válasza:

Ő nem kívánja. Ez van.

Lehet, hogy arra az időre összekapta magát, (súly, szex, igényesebb megjelenés) amíg talált egy fix barátnőt, és -ahogy ő is mondja,- elkényelmesedett.

Erre mondják, hogy kifogott halat nem etetünk.

2018. febr. 7. 09:43
 18/22 anonim ***** válasza:

#16, majd ha végigjársz bizonyos élethelyzeteket, meg voltál xyz darab orvosnál, akkor ítélkezzél emberek fölött, amíg meg fingod sincs pl mi az, hogy endokrinológus, addig me ne okoskodj bele senkinek az írásába, pláne, ha avval segíteni akart a kérdezőnek.

Inkább dugasd magad valami dagadt, 52 éves malaccal.

2018. febr. 7. 11:15
 19/22 anonim ***** válasza:
Egy 42 eves ferfinal meg taln lelki eredetu lehet a dolog de nyilvan vannak akiben egyre jobban fogy el a tesztoszteron ezaltal nem tudnak sexelni. Aki sex orientalt az meg 60 evesen is fog dongetni . Pl en 25 vagyok es ha egeszseg ugyi gondjaim nem lesznek akkor tuti annyi idoseb is oda rakom azt amit kell.
2018. febr. 7. 12:40
 20/22 anonim ***** válasza:
18: Köszönöm az alpári, undorító privátot. Ha azt állítod, hogy az egészséges életmód ebben nem befolyásoló tényező, ám legyen. De miért vagy egy bunkó tajparaszt?
2018. febr. 7. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!