Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok is kívánják a szexet, vagy csak a pasijuk kedvéért mennek bele?
Figyelt kérdés
2014. febr. 13. 20:55
4/14 anonim válasza:
Alap biológia,
Igen, a nők többsége kívánja a szexet..
Sokan jobban, mint a férfiak többsége.
5/14 anonim válasza:
A nő arra vágyik, hogy valaki jól ellássa a baját. Keményen!!
6/14 anonim válasza:
Persze, hogy kívánják, valaki jobban, valaki kevésbé, ez változó. Én például szinte mindig kívánom. :)
7/14 anonim válasza:
Még szép! Néha többször is, mint kellene. :)
8/14 anonim válasza:
igen, néha még jobban is. de volt már olyan alkalom is, hogy csak a párom miatt mentem bele. és fordítva is volt már így:)
9/14 anonim válasza:
én nagyon kívánom, sőt van, hogy a párom nem, és olyankor imádom elcsábítani:)
nem szokott olyan lenni h nem kívánom, max túl fáradt vagyok
10/14 anonim válasza:
Én nem tudom,hogy miért hiszi sok pasi,hogy a nők nem szeretnek szexelni... Húgommal pont pár napja beszéltünk arról,hogy abszolút érthetetlen általánosítás,mert nekünk meg pont,hogy nagy étvágyunk van és a pasijaink szoktak általában olyat bevállalni,hogy "szívem,ma inkább ne,fáradt vagyok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!