Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 évesen már nem kivanjak annyira a pasik a szexet?
Már csak akkor 3 évem van hátra! :O
Na de komolyra fordítva a szót!
Ki is mondtad a lényeget: "ellaposodott a dolog"
Lelki értelemben valakinél ez pár hónap, valakinél ez meg csak évek múlva jön elő. Nem kor függő hidd el (vannak negyvenes haverjaim, mondhatok ellenpéldát is :) )
De ha csak fizikai értelemben nézzük és tényleg elhízott, akkor az hozhat egy olyan közérzet és kedv csökkenést, hogy sokkal jobban fáradtnak érzi magát.
Én közel 20 Kg-ot fogytam az utóbbi fél évben (szakítás + edzőterem kombó) de komolyan megváltozott a "mozgási igényem és kedvem is". Jobban "pörgök", kedvem is jobb, más! :) Valahogy bírd rá, hogy kezdjen el valamit magával (közösen lejárni edzeni esetleg?), segíteni fog. (remélhetőleg)
39F
Már nem.
Persze a szokásos kamu megy azért ezerrel.
A naponta 5× szexelő házaspár. :D
Nekem 49 évesen született a legkisebb gyerekem.
De ha nekem azt mondaná párom, hogy keressek mást, hát keresnék... lehet, hogy te látsz benne valamit, de ő cseppet sem szeret téged, azon kár aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!