Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
AZ igaz, hogy a vörös csajok jobban kívánják a szexet és vadabbak mint a többi hajszínű csaj?
Azt elfelejtetted kérdezni, a festett vagy a természetes vörös hajúak kívánják-e jobban a szexet. :)
Én ugyan nem tudom, mivel nem végeztem ezzel kapcsolatban felmérést ;) és nem ismerek vörös hajúakat, csak magamból tudok kiindulni.
Nekem természetes vörös hajam van, de nem az a nagyon pirosas vagy naranccsárgás, hanem világosabb árnyalatú, ilyesmi:
Nem tudom, én mennyire kívánnám jobban a szexet mint más hajszínűek, én szeretem a szexet. :) És kívánom, barátom szerint tüzes vagyok és vad, és mondták már nőismerőseim is hogy a kisugárzásom kissé erotikus.
Azt mondják amúgy, hogy a természetes vörös hajúak vagy nagyon félénkek és visszafogottak, vagy temperamentumosak. És vannak köztük olyanok, akikhez én is tartozom, hogy elsőre tartózkodónak tűnnek és távolságtartónak, de amikor arra kerül a sor akkor elég szenvedélyesek. :)
Olvastam valahol (nem tudom mennyire igaz), hogy Tom Cruise azért figyelt fel annak idején Nicole Kidman-re, mert izgatta hogy egyszerre tartózkodó és szenvedélyes. És ő ugyebár vörös hajú.
De azt mondom, ez alapján sem kell általánosítani, van aki barna vagy sötét hajú és azért választja a vörös hajszínt mert úgy érzi jobban illik a személyiségéhez, kifejezi a temperamentumát.
Inkább csak az valószínű, hogy egyes hajszínekhez párosítanak az emberek automatikusan tulajdonságokat. Aki skandináv vérmérsékletű hiába festi be vörösre vagy feketére, nem lesz tőle temperamentumosabb, de aki temperamentumos, és a személyiségéhez választ hajszínt, az olyanra igazak lesznek azok a tulajdonságok, mert egyéniségéhez illő hajszínt választott. :)
Az se igaz, hogy csak a feketék vagy a sötét hajúak szenvedélyesek, társaságban volt egy csaj aki igaz festette szőkére a haját de eredetileg sötétbarna volt neki, az egyik srác akinek volt vele dolga elég lehangolóan beszélt róla, hogy szerinte a csaj elég gyenge volt az ágyban és unalmas.
Tehát nem hajszínfüggő, ki-ki válasszon párt magának az ízlése szerint, idővel úgyis minden kiderül, milyen hevességre.
Ezt nem lehet konkrétan kijelenteni ilyen formában. Nekem ez a véleményem:
A hajszín nem folyásolja be a szexualitást, illetve nem kifejezetten így... (Az meg, hogy ki kívánja jobban a szexet, kedv és egészségi állapot kérdése is, szóval ezt a részét hagyjuk a kérdésnek.)
1.) Aki természetes vörös, arra nem lehet azt mondani, hogy biztos tüzesebb, mert annyi az egész, hogy vörös hajjal született.. De stílusban bármilyen lehet.
2.) Aki vörösre festeti a haját, arra esetleg lehet azt mondani, hogy tüzesebb, mert ha a vöröst színt választja, akkor azért esélyes, hogy belevalóbb, magabiztosabb, stb., mivel a vörös eleve ilyen szín. Tehát ez alapján lehetséges, hogy az ágyban is tüzesebb.
3.) Olyan is lehet azért, hogy valaki vörösre festeti a haját, mert maga a szín tetszik neki, de a habitusához nincs különösebb köze.
Ergo, kifejezetten nem lehet a vörös hajúakra rámondani ezt vagy azt, mert nincs közvetlen kapcsolat a két dolog között. Maximum tényleg a habitushoz lehet köze, ha valaki ilyen "erős" színt választ. (A vöröset és a pirosat a magabiztosság színének szokták titulálni.) De mondom, így is vannak kivételek, szóval ez sem 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!