Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » AZ igaz, hogy a vörös csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AZ igaz, hogy a vörös csajok jobban kívánják a szexet és vadabbak mint a többi hajszínű csaj?

Figyelt kérdés

2014. szept. 23. 00:50
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Ez csak ostoba sztereotípia, általánosítás. A hajszínnek ehhez semmi köze. Bár te sem lehetsz egy iq-betyár ha képes vagy ilyen kérdést feltenni..
2014. szept. 23. 00:51
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
Hülyeség. Ha ma vörös vagyok, akkor tüzes az ágyban, de holnaptól barna, akkor meg egy fadarab?? :D
2014. szept. 23. 00:56
 3/8 Láttál már,de mégse :) ***** válasza:
66%
Nem attól függ.
2014. szept. 23. 00:57
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
a feketék!
2014. szept. 23. 01:12
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Volt echte vörös csajom. Nem tűnt fel, hogy bármennyivel jobban kívánta volna, mint a többiek...
2014. szept. 23. 02:07
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Nem igaz. Egyszer a tv-ben ment egy dok. film, amiben ilyen kérdéseket bonconlgattak. Van egy kis összefüggés: minél sötétebb a hajszín, annál jobban kívánják. De csak egy kicsi a különbség.
2014. szept. 23. 06:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtetted kérdezni, a festett vagy a természetes vörös hajúak kívánják-e jobban a szexet. :)

Én ugyan nem tudom, mivel nem végeztem ezzel kapcsolatban felmérést ;) és nem ismerek vörös hajúakat, csak magamból tudok kiindulni.

Nekem természetes vörös hajam van, de nem az a nagyon pirosas vagy naranccsárgás, hanem világosabb árnyalatú, ilyesmi:

[link]

Nem tudom, én mennyire kívánnám jobban a szexet mint más hajszínűek, én szeretem a szexet. :) És kívánom, barátom szerint tüzes vagyok és vad, és mondták már nőismerőseim is hogy a kisugárzásom kissé erotikus.

Azt mondják amúgy, hogy a természetes vörös hajúak vagy nagyon félénkek és visszafogottak, vagy temperamentumosak. És vannak köztük olyanok, akikhez én is tartozom, hogy elsőre tartózkodónak tűnnek és távolságtartónak, de amikor arra kerül a sor akkor elég szenvedélyesek. :)

Olvastam valahol (nem tudom mennyire igaz), hogy Tom Cruise azért figyelt fel annak idején Nicole Kidman-re, mert izgatta hogy egyszerre tartózkodó és szenvedélyes. És ő ugyebár vörös hajú.

De azt mondom, ez alapján sem kell általánosítani, van aki barna vagy sötét hajú és azért választja a vörös hajszínt mert úgy érzi jobban illik a személyiségéhez, kifejezi a temperamentumát.

Inkább csak az valószínű, hogy egyes hajszínekhez párosítanak az emberek automatikusan tulajdonságokat. Aki skandináv vérmérsékletű hiába festi be vörösre vagy feketére, nem lesz tőle temperamentumosabb, de aki temperamentumos, és a személyiségéhez választ hajszínt, az olyanra igazak lesznek azok a tulajdonságok, mert egyéniségéhez illő hajszínt választott. :)

Az se igaz, hogy csak a feketék vagy a sötét hajúak szenvedélyesek, társaságban volt egy csaj aki igaz festette szőkére a haját de eredetileg sötétbarna volt neki, az egyik srác akinek volt vele dolga elég lehangolóan beszélt róla, hogy szerinte a csaj elég gyenge volt az ágyban és unalmas.

Tehát nem hajszínfüggő, ki-ki válasszon párt magának az ízlése szerint, idővel úgyis minden kiderül, milyen hevességre.

2014. szept. 24. 10:18
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

Ezt nem lehet konkrétan kijelenteni ilyen formában. Nekem ez a véleményem:

A hajszín nem folyásolja be a szexualitást, illetve nem kifejezetten így... (Az meg, hogy ki kívánja jobban a szexet, kedv és egészségi állapot kérdése is, szóval ezt a részét hagyjuk a kérdésnek.)

1.) Aki természetes vörös, arra nem lehet azt mondani, hogy biztos tüzesebb, mert annyi az egész, hogy vörös hajjal született.. De stílusban bármilyen lehet.

2.) Aki vörösre festeti a haját, arra esetleg lehet azt mondani, hogy tüzesebb, mert ha a vöröst színt választja, akkor azért esélyes, hogy belevalóbb, magabiztosabb, stb., mivel a vörös eleve ilyen szín. Tehát ez alapján lehetséges, hogy az ágyban is tüzesebb.

3.) Olyan is lehet azért, hogy valaki vörösre festeti a haját, mert maga a szín tetszik neki, de a habitusához nincs különösebb köze.

Ergo, kifejezetten nem lehet a vörös hajúakra rámondani ezt vagy azt, mert nincs közvetlen kapcsolat a két dolog között. Maximum tényleg a habitushoz lehet köze, ha valaki ilyen "erős" színt választ. (A vöröset és a pirosat a magabiztosság színének szokták titulálni.) De mondom, így is vannak kivételek, szóval ez sem 100%.

2014. szept. 24. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!