13-16 éves fiúk! Mik azok, amiket nagyon nem szerettek a csajokon látni? Pl: cicanadrág, túl vörös rúzs. Stb.
Figyelt kérdés
2014. júl. 25. 17:42
1/18 anonim válasza:
Én pl a rúzst nem birom, elhányom magam. Ha sört iszik. Ha férfi ruha van rajta, piercing, sminket is csak módjával! 14/F
2/18 anonim válasza:
Egyet értek az első válaszolóval. De ha punk a csaj akkor lehet rajta bakancs. Az jól áll a punkoknak. De legyen nőies az a lényeg. 14/f/punk
3/18 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam, hogy nem bírjátok a cicanadrágokat. Ez mondjuk igaz? Ha eszetekbe jut még valami, ami nem tetszik, írjátok. :)
2014. júl. 25. 17:51
4/18 anonim válasza:
Cicanadragot szerintem mindannyiunk egyik kedvence:D en szemely szerint igazabol inkabb a "szolid" sminket szeretem. Szeretem ugy latni a lanyokat ahogy valojaban neznek ki. Nem szeretem ha a lanyok tomik a melluket. Szerintem gaz es jobb ha felvallalja amekkora szerintem semmi ciki nincs benne. Nem szeretem ha egy lany olyan stilusu ruhakban van ami igazabol nem illik ra mert nem olyan a stilusa. (Kiveve persze ha illik ra:) ) nem szeretem a tulsminkelt szemeket. Meg egyaltalan ha valaki a sminktol szeretne szep lenni. Kb ennyi de egyebkent mindent el lehet fogadni igazabol:)
5/18 anonim válasza:
hy én pl utálom ha ki van rúzsozva napközbe max buliba fogadom el hétvégén
ja és a fél kilo vakolat az arcon na az is ijen műnő hatását kellti
és még a melltartót se preferálom akinek nem kell az ne hordja mindig
6/18 anonim válasza:
cica nadrág jo és a testhez simuló bármijen ruha jo
ja harizsnyát sem szeressük
bugyid nélkül is elvagyunk ám
7/18 A kérdező kommentje:
Köszi, írhattok még, ha eszetekbe jut valami, akármilyen apróságról is legyen szó. :)
2014. júl. 25. 18:15
8/18 anonim válasza:
A túl sok smink iszonyat kiábrándító tud lenni.
9/18 anonim válasza:
A cicanadrágot akkor nem szeretjük, ha vízilovakon van. :/
10/18 anonim válasza:
Van egy haverom (csaj) aki cicagatyát hord miniszoknyával és bakanccsal. Nekem bejön. A punk voltam az elejéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!