Hogyan "szerezzem meg" őt? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliban(nem osztálytársam) és nagyon tetszik de az a gond hogy nem ismerem jól és amúgy is kevés az önbizalmam. Ő pedig az a fajta lány aki olyan hogyha a mondandómban van vmi olyan szó ami vmi vices emlékhez fűződik akkor nevet és nem mondja h miért és ilyenkor mindig azt hiszem h rajtam nevet (pedig nem is mondtam semmi vicceset). És mindenki(vis legtöbben)őt tartják legszebbnek (mert természetes vörös) és félek h nincs esélyem.2014. júl. 9. 21:15
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
XD köszi majd kipróbálom
2014. júl. 9. 21:24
3/4 anonim válasza:
Viccet félretéve, énis szinte ugyanígy jártam mint te, legyél magabiztos és kész :D
4/4 anonim válasza:
Menni fog minden, ha 30 felett vagy IQ-ba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!