Hogyan szerezzem meg?
Nos, hosszú lesz, de azért leírom, mi a panaszom:))
Nos, szerelmes vagyok egy fiúba, aki az osztálytársam(tudom, tudom, osztálytárssal nem járunk, alapszabály, de az érzéseimnek nem tudok gátat emelni), de barátnője van, aki szintén az osztálytársam. Egy éve vannak együtt, de igazából semmi jelét nem mutatják annak, hogy járnak. Viszont a srác, egyfolytában velem akar beszélgetni, folyamatosan hátrafordulgat(mögötte ülök)és engem néz, stb stb. DE, nem szeret, mert a legjobb barátnőm mondta, hogy azt mondta a srác, hogy utál engem. De, mostanában a legjobb barátja is kedvesebb velem(eddig egy bunkó tahó volt), és ő is keresi a társaságom. Nem azt mondom, hogy szerelmes belém, mert az nem lehetséges. Senki sem szerelmes belém, mert ronda vagyok, és mások szerint ostoba is. És ezt nap mint nap megkapom. A srác meg úgymond "menő" az egész suliban. És nagyon nehéz, hogy mindennap látom őket, és igaz, a fiú nem mutatja ki az érzéseit, de a csaj egyfolytában ott legyeskedik a fiú körül. Szerintetek most akkor engem szeret? És ha igen, hogyan szerezhetném meg? Normális válaszokat kérek! Köszönöm. 12/L
"nem szeret, mert a legjobb barátnőm mondta, hogy azt mondta a srác, hogy utál engem. "
"Nem azt mondom, hogy szerelmes belém, mert az nem lehetséges. "
Ezek után furcsa ilyet kérdezni, hogy:
"Szerintetek most akkor engem szeret?"
Lényeg, hogy a barátnőd ezt honnan veszi? Személyesen neki mondta ezt a srác, vagy ő hallotta ettől meg ettől, és ő is hallotta ettől, az meg attól...? Ha valaki keresi a társaságod, az nem utál! :) Egyébként, meg lehet, hogy bejössz neki, de lehet, hogy csak barátkozni akar, és sajnos ez a valószínűbb...
O.O
12 évesen ilyen dolgok vannak nálatok? te jó ég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!