Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 1 éve egyetlen fiú érdekel,...

Sanuuss kérdése:

1 éve egyetlen fiú érdekel, hogy szerezzem vissza?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,Tamás.. 17 éves,én pedig 15. Kb. 1 éve ismerkedtünk meg, a facebookon. Kiderült, hogy egy suliba fogunk járni, így egyre többet érdeklődött felőlem. Nagyon sokat beszélgettünk, tényleg rengeteget. észrevettem, hogy sokat törődik velem,nagyooon aranyos volt mindig, és én egyre csak azt vettem észre, hogy belezúgok. A barátnőm szerint ez nem volt egyoldalú, kölcsönösek voltak az érzelmek. Megromlott vele a kapcsolatom, másfél hónap után. Én rontottam el mindent, de ő ettől eltekintve keresett utána is, de persze nem olyan mértékben, mint korábban. Semmi sem volt már a régi. fél évre rá az egész ügyünknek, ősszel elkerültem középsuliba, oda ahova ő is jár. Suli kezdete óta egyszer nem beszélt velem élőben, csak irt egyszer face-en. Mesélte a barátnőm,hogy nem egyszer megtörtént,hogy bámult szünetben,de persze olyankor a haverjaival van.

tanácsot szeretnék kérni, hogyan lépjek az ügy érdekében? hogyan tudnám elérni,hogy beszéljünk rendesen, és ne csak nézegessük egymást.

2014. jan. 16. 19:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Menj oda hozzá, ne érdekeljen semmi más! Lássa rajtad hogy számodra semmis a megtörtént dolog! :D
2014. jan. 16. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!