13-16 éves fiúk! Mik azok, amiket nagyon nem szerettek a csajokon látni? Pl: cicanadrág, túl vörös rúzs. Stb.
14/f m.
lehet h nem vagyok heteró de azért leírom h nekem pl mi nem tetszik a lányokon:
- nagyon fiüs ruha: lehet fiúsan nőies de de azért inkább a lányoshoz mintsem a tranzveztitához közelítsen és ne legyen stílustalan
- barbismink ,ez alatt azt értem h ne legyen rajta 2 kg smink ,és ne nézzen ki úgy mint egy szilikonarcú színházi színész eladás közben, persze vannak egyszerű mégis elegáns sminkek a lényeg az h legyen stílusa
- a qrvás ruhákat is hanyagolhatjuk
- 150%os fekete smink. halloween még nincs itt ,se a farsang se semmilyen jelmezbál és szerintem betörőnek sem akarsz készülni
- emós stílus.. szerintem mindenki tudja h mire gondolok
- rossz ruha és sminkösszeválogatás
- élênk színű haj ,nem vagy se manga sem anime szereplő !! a konokon még oké de 0-24 órában ?! embernek születtél !!
szerintem egy igazi jó lány ,kiemelei a saját természettől kapott értékeit ,persze lehet akinek jól áll a színes haj ( pl Metálpapucs ask.fm-es felhasználó ) ,és lehet mindenben egy kicsit extra de ne vigyük túlzásba a dolgokat ,az extrákat is lehet ízléssel ,kifinomultan, ezel nem azt akarom mondani h mindenki öltözködjön úgy ahogy én mondom mert én vagyok a divattdigtátor ,azokat sem itélem el akik pont ezek szerint öltözködnek ,festik a hajukat stb. mindenkit elfogadok :D
Kevés dolog lehet egy lányon amitől irtóznék, de a rövid hajjal nem tudok megbarátkozni, egyszerűen nem szép.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!