Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ha a lány, akit szeretek, még azt sem engedi, hogy hozzáérjek, se karjához, sehogy sem?

Figyelt kérdés

Elhúzózkodik, szinte pánikol, pedig sem külsőleg sem belsőleg nem vagyok olyan vészes, eddigi tapasztalatok alapján, és elég kemény az önkritikám. Valamiért szinte pánikol, sír, és ez kiborít, mert nagyon szeretem...

Nem értik mások sem, nem értem én sem. Szerintetek mi állhat a háttérben? Veszekedni veszekszünk, de ez már akkor kezdődött, mikor nagyon jóban voltunk. Olyan szintű ez, hogy van, mikor rám sem néz, ha rámnéz, akkor meg nagyon lesüti a szemét...

Pl. vipen nem engedi, hogy az ismerőse legyek, mikor fűt-fát felvesz, komolyan... Tiszta káosz... Ennyire megijesztheti, ha extrém mértékben szenvedélyes vagyok? Tényleg nem értem. Még ha nem tetszenék Neki, akkor sem kellene ilyen jelenetet rendeznie...

2010. jún. 7. 01:37
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd, hagyd békén.
2010. jún. 8. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!