Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám elcsábítani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elcsábítani, anélkül hogy hozzáérjek? Lány vagyok

Figyelt kérdés

Bocsi, még új vagyok itt, remélem hogy jó kategóriába tettem a kérdést!!! :)

Szóval:

Ülök mellette az autóban és mit tegyek vagy mit mondjak hogy rámnyomuljon? Ne ilyeneket mondjatok hogy kezdjem el simogatni magam... Olyasmi kellene amitő nagyon beindul. Mi az amitől tuti beindul és nem bir magával???

2009. máj. 14. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Nyalókázz érzékien, nézz a szemébe.
2009. máj. 14. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

De legalább már jártok? Vagy csak ilyenekkel próbálod meghódítani? Mert akkor az elég gáz...

Vagyis nekem negy egyértelmű, hogy most akkor jártok, és csak fel akarod izgatni, vagy még nem jártok, de el akarod csábítani azzal, hogy izgatod?

És egyáltalán miért pont kocsiban? :/

2009. máj. 14. 18:45
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, más vki?? ötlet?
2009. máj. 14. 18:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Nézz a szemébe és mosolyogj kedvesen.Az is jó lehet ha piszkálod a hajad, a legtöbb pasinak ez azt jelenti, hogy bejön neked.
2009. máj. 14. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!