Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy ha a lány, akit szeretek, még azt sem engedi, hogy hozzáérjek, se karjához, sehogy sem?

Figyelt kérdés

Elhúzózkodik, szinte pánikol, pedig sem külsőleg sem belsőleg nem vagyok olyan vészes, eddigi tapasztalatok alapján, és elég kemény az önkritikám. Valamiért szinte pánikol, sír, és ez kiborít, mert nagyon szeretem...

Nem értik mások sem, nem értem én sem. Szerintetek mi állhat a háttérben? Veszekedni veszekszünk, de ez már akkor kezdődött, mikor nagyon jóban voltunk. Olyan szintű ez, hogy van, mikor rám sem néz, ha rámnéz, akkor meg nagyon lesüti a szemét...

Pl. vipen nem engedi, hogy az ismerőse legyek, mikor fűt-fát felvesz, komolyan... Tiszta káosz... Ennyire megijesztheti, ha extrém mértékben szenvedélyes vagyok? Tényleg nem értem. Még ha nem tetszenék Neki, akkor sem kellene ilyen jelenetet rendeznie...

2010. jún. 7. 01:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A csajt nem Natasa Kampusnak hívják véletlenül?
2010. jún. 7. 02:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem teljesen az egészet...Gondolom, ez a lány nem a barátnőd most, és soha nem is jártál még vele.

Baráti kapcsolat volt közöttetek, hogy azt írod, nagyon jóban voltatok? És ha igen, akkor régebben engedte, hogy hozzáérj?

Azért kérdezem ezeket, mert ha csak egy jó ismerőse vagy, nem annyira csoda, hogy nem szereti, ha hozzáérsz. Ha csak távolabbi ismerős vagy, akkor pláne nem csoda. Van, aki csak a hozzá nagyon közel állókkal veszi jó néven a testi kontaktust. És ha így van, akkor nem is kell erőltetni.

Írd meg légy szíves, hogy pontosan milyen kapcsolatban vagy ezzel a lánnyal, mert anélkül, hogy ezt tudnánk, nem lehet értelmes választ adni a kérdésedre.

2010. jún. 7. 05:10
 13/21 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem szép lassan annyira az agyára mentél, hogy kiborult tőled. Már a látványod is felkavarja, ezt te b@sztad el. Valószínűsítem azt is, hogy már többször közölte veled, hogy kettőtök között nem lesz soha semmi.
2010. jún. 7. 05:40
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen gyerekes barátnőm.. nem lehetett rajta kiigazodni, semmi sem volt jo neki, a végén szinte már a munkahelyemen is jobban szerettem lenni mint vele, nekem is kár volt belekezdenem, csak vmiért megszerettem a csajt, de végig szenvedtem mellette! De ő is azt mondta h a volt barátaival más volt.. hát akkor menjen a fenébe, és keressen olyat akit tud szeretni! Te se hagyd magad, mert csak tönkre fogsz menni idegileg és az egész életed megpecsételi, utána nem tudsz megszeretni más lányt sem!
2010. jún. 7. 07:03
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztalatból írom:

az ilyet hagyd, ne foglalkozz vele.

Ne akarj a barátja vagy ismerőse lenni.

Időt és energiát pazarolsz rá és nem téged hibáztatlak miatta, hanem a lány ilyen. Keress normálisabbat, aki egyenrangúként kezel. Az ilyen nem AKAR egyenrangúként kezelni, ezen nem is tudsz változtatni. Keress helyette egy normálisabbat, 1000%, hogy van.

Majd nézd meg: amikor már lesz barátnőd, aki szeret, akkor majd jelentkezni fog nálad és ő fog harcolni érted! :-)

2010. jún. 7. 07:20
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem a szituációt, még nem jártok vagy mi? Mert ha nem jártok akkor ne nagyon tapizd, mert lehet h tul rámenős vagy.

Ha meg nem vagy tul rámenős/jártok, akkor a csaj egész egyszerüen beteg. Pszichológia tankönyvi eset. Pl molesztálták kisgyerek korában, apja alkesz volt és megverte többször, mindenféle traumák, stb...

-> hagyd a fenébe, felejtsd el

20f

2010. jún. 7. 10:57
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem vagyok túl rámenős, bár elég nyomulós vagyok, de sem primkó módon, sem pedig túl agresszív módon. Történt már ez-az köztünk, ami túlmegy a barátságon.
2010. jún. 7. 11:53
 18/21 anonim ***** válasza:
nem akar semmit sem tőled ja és baszottul élvezi h szenvedsz miatta a hajnali 2-es voltam FELEJTSD EL én teljesen ki voltam készülve 1 ilyen csaj miatt kb fél évig
2010. jún. 7. 12:08
 19/21 Szesze ***** válasza:

Valamitől nagyon fél az biztos.

Ha tényleg szereted, próbálj meg beszélni vele, a bizalmába férkőzni és próbáld meg megérteni, tudd meg mi a probléma. Ha nem jön ez be, nem tudsz vele beszélgetni akkor midnegy és hagyjad.

18L

2010. jún. 8. 19:56
 20/21 A kérdező kommentje:
De még beszélni is alig mer velem - fél...
2010. jún. 8. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!