Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelent barmit is az ha a lany engedi, hogy hozzaerjek a meztelen testehez (ez alatt a masszazst ertem)?
Szerintem az első válaszadó ötlete tök jó... :) De tényleg csak nagyon véletlen érj hozzá! ;) :)
Manapság azonban az a baj, hogy az emberek összekeverik a szexualitást az önkényeztetéssel. Jó, lehet, hogy pont te nem, de rengeteg olyan ember van, akinek ha annyita mondasz, hogy masszázs, egyből a szexuális érintkezésre gondol. És ez szerintem nem helyes.
Nem tudom milyen kapcsolatobna állsz a lánnyal, de szerintem az, hogy engedi, hogy hozzáérj, nem jelent különösebb érzelmi kötődést. Másrészt pedig, lehet, hogy azért engedi, mert tényleg érez irántad valamit. Igazság szerint azt gondolom, hogy ezt csakis te tudod leszűrni a visszajelzéseiből... mit mond vagy hogyan reagál, miközben masszírozod. Figyeld a testi jeleit! És próbáld ki, amit az előző válaszadó írt! De csak óvatosan! :) Sok sikert!
Csyo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!