Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

A barátommal egy éve vagyok együtt,sajnos az élet úgy hozta hogy távkapcsolatban élünk. Naponta legalább 4-5 órát beszélünk de akkor is ő valami szerepjátékos baromsággal játszik miközben én beszélni akarok vele. Persze ha komoly a téma rögvest figyel rám,egyébként meg csak néha-néha vagy folyton nevetgél valamin ami éppen a játékban történik. Ezért már inkább hagyom őt a fenébe hagy játszon én pedig elvonulok zenét hallgatni és olykor-olykor szomorkodok is emiatt. Ha ezt szóba hozom rám rivall,hogy ennyire nem lehetek önző :/ Mit tudok tenni vele? Mi lesz így később ha összeköltözünk? Elhagyni csak nem akarok egy játék végett.

Mindketten 24 évesek vagyunk.

2018. febr. 2. 20:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsónak :D Sokat segítettél ,tényleg nagy elvárásokat állítok így elé és ebbe bele kell törődnöm :) Köszönöm és sok boldogságot nektek.
2018. febr. 2. 21:17
 12/13 anonim ***** válasza:

9-es vagyok

És még mielőtt valami hülye troll elkezdené a savazást, hogy esetleg a játék fontosabb stb: a párom rengeteget tett értem az évek alatt és a kapcsolatunkért, a szívét-lelkét kiteszi értem. Más pasit keresve is nehezen találnék, aki megütné ezt a szintet...

Úgyhogy ennyit a játék problémáról.

Ha nem orrbaszája tolja valaki, és mikor ott vagy, veled fogalkozik, nincsgond vele.

És inkább ezt tolja, mint diszkókba járjon vagy lerészegedni pl állandóan.

2018. febr. 2. 21:19
 13/13 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

Figyi, majd össszecsiszolódtok,minden kapcsolatz erről szól. :)

Addig, amíg megvan a kellő figyelem irányodba, és ez vice-verza megvan, nem lehet gond. Ezt neked kell érezned.

Ezt azért írtam le, mert mérték és kompromisszum kell mindkét fél részéről. Ha inkább játszana 1-1 kört még pl, nem a világvége, majd beszéltek 1 órával később. Ha fontos, hogy beszéljen veled, és jelzed neki, akkor viszont igenis szánjon rád időt.

Ha mindig háttérbe szorulsz az nyilván gond, és ha így érzed, akkor szólj is neki erről, mert akkor fog csak tudni odafigyelni rá. Biztos lesz ilyen is... :) Ha meg tudjátok találni a középutat, akkor nem lesz gond.

Sok boldogságot nektek is!

2018. febr. 2. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!