Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok ilyenkor tenni?
A barátommal egy éve vagyok együtt,sajnos az élet úgy hozta hogy távkapcsolatban élünk. Naponta legalább 4-5 órát beszélünk de akkor is ő valami szerepjátékos baromsággal játszik miközben én beszélni akarok vele. Persze ha komoly a téma rögvest figyel rám,egyébként meg csak néha-néha vagy folyton nevetgél valamin ami éppen a játékban történik. Ezért már inkább hagyom őt a fenébe hagy játszon én pedig elvonulok zenét hallgatni és olykor-olykor szomorkodok is emiatt. Ha ezt szóba hozom rám rivall,hogy ennyire nem lehetek önző :/ Mit tudok tenni vele? Mi lesz így később ha összeköltözünk? Elhagyni csak nem akarok egy játék végett.
Mindketten 24 évesek vagyunk.
Beszéljétek meg, hogy délután 5-ig mindenki azt csinál, amit akar, 5-7-ig pedig CSAK egymással foglalkoztok.
Nem kell 4-5 órát együtt lennetek, hanem legyen kevesebb, de az minőségibb legyen.
Lehet.
Ugyanis el nem tudom képzelni, miért akarsz napi 4-5 órát rajta lógni virtuálisan...
Erről mindig eszembe jut, amikor az én párom mesélt az exéről, hogy hetente találkoztak, és mennyire sz-r volt, hogy minden nap KÖTELEZŐ jelleggel kellet órákat bezsélgetniük, holott nem tudtak memi újat meg érdekeset mondani már. De ha letette volna a telefont, akkor persze ő a bunkó.
Végig kellett mesélni a "Mit ettél? Balbal. SÉ te? balha Ja az jó. balba szintű dolgokat is.
Nem kell ám 5 óra egy nap ehhez, a minőség fontosabb a mennyiségnél.
Ja és az én párom is játszik,azóta is, kapaszkod meg, MINDEN NAP, sose volt ebből gond. Ez is egy hobbi, kikapcsolódás. És tudom mennyivel jobb, amikor a haverok is itt vannak. Hadd szórakozzon már kicsit.
(Mondjuk én könnyen beszélek, mert én is elkezdtem vele/velük játszani. EZért is értem meg a helyzetet. Sokkal jobb a haverkkol, mint egyedül)
Annyit tudok tanácsolni, hogy valóban zavaró, ha rád nem figyel, már pedig hidd el, hogy ajáték közben nem tud rád is rendesen fiygelni. (Tanusítom, mindkét oldalról. :D )
Szóval hosszú, és értelmes beszélgetést ne tervezz csapatjáték közben, mert a vége az lesz, amit írtál. Maximum ha csak a hangját akarod hallani, és rövid lesz viszonylag a beszélgetés.
26N (6 éve együtt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!