Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom azt hiszi, hogy megcsaltam pedig nem! Nem bízik bennem. Mit lehet ilyenkor tenni?
Elárulom. Semmit.
Ugyanebben a szituban voltam 3 éve, csak én hülye voltam és mindennel vissza akartam nyerni a bizalmát, de esélytelen, cserébe kaptam lelkiterrort ok nélkül. Jó nem? És miért? Mert volt egy srác barátom akivel félévente egyszer találkoztam és még azt sem titokban.
Azért hiszi ezt mert ezt akarja hinni. Ahogy a 4-es írta, többet lát bele a dolgokba mint amennyi valójában.
Bepróbálkozott nálam egy fiú, akinek a közeledését természetesen nem fogadtam de a barátom többet gondolt erről.
4. vagyok
Tapasztalat, én álltam az ő oldalán. Soha nem voltam féltékenykedő típus, de egyszer jött egy érzés hogy valami már nem 100%. Innen én is beleláttam mindenbe dolgokat. És amíg ő azt érzi hogy valami nem úgy megy ahogy eddig, onnantól felüti a fejét a gyanú és késztetést érez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!