Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom azt hiszi, hogy megcsaltam pedig nem! Nem bízik bennem. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
2017. febr. 3. 11:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%

Nem lehet,hogy vaj van a füle mögött? És próbálja rád kivetítetni,hogy biztos hűtlen voltál..Közben meg lehet ő..Nagyon sok ilyenről hallani.

Ha nincs ilyen,akkor meg 1x és mindenkorra elmondani neki mi történt.Ha nem hiszi el,akkor mehet isten hírével, én nem magyarázkodnék olyan ügyben,ami meg sem történt.

2017. febr. 3. 14:25
 12/13 A kérdező kommentje:
Sajnos nem szép dolog de nekem is megfordult a fejemben, hogy talán ő tett valamit de nekem nincs rá se gyanúm, se bizonyítékom szóval nem vághatom a fejéhez. Köszi a segítséget!
2017. febr. 3. 15:18
 13/13 anonim ***** válasza:

Velem az történt, hogy mikor meglepetést akartam neki szerezni és ahhoz hogy az is legyen titkolózni kezdtem, megvádolt, hogy biztosan meg fogom csalni.

Nekem rosszul esett, mert nem elég , hogy a meglepetést elrontotta, de még meg is vádolt egy olyan dologgal ami eszembe se jutott.

Ment a vita erről kb. 2 hétig, és mivel tudtam kivel gondolja, hogy megcsalom megszerveztem egy találkozót.

Szembesítettem a lányt akivel állítólag megcsaltam a barátnőm, hogy figy de mi állítólag lefekszünk egymással, a barátnőm pedig végig hallgatta erre a választ.

Végül szakítottam. Ha nincs bizalom minek teperjek bármiért is ?

Volt emellett egyéb más gond is már de az itt nem releváns.

2017. febr. 3. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!