Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azzal vádol hogy megcsaltam, holott semmi ilyesmi nem történt, hogy bizonyítsam be neki az igazam?
Figyelt kérdés
Volt múlt héten osztálytalálkozó ami után az egyik volt osztálytársnőm hazavittem kocsival mert nem tudott volna másképp hazamenni, és ezt valaki elmondta barátnőmnek, aki biztos benne hogy le is feküdtem a lánnyal, pedig csak kiraktam a háza előtt, még csak be se mentem vele. Ilyenkor mit lehet csinálni? Hiába mondom hogy mi volt nem hiszi el.2017. jan. 13. 18:21
1/10 anonim válasza:
Mond neki, hogy "jó, akkor megcsaltalak. És most?"
2/10 anonim válasza:
Ha ő állít valamit, neki kell bizonyítania.
3/10 anonim válasza:
Azt lehet csinálni, hogy keresel egy normális partnert.
4/10 anonim válasza:
Ha azt állítom, hogy meggyilkoltál valakit, akkor nem neked kell bizonyítanod, hogy nem vagy bűnös, különben lecsuknak. Hanem nekem kell bizonyítani, hogy te bűnös vagy. Az, hogy ő a fejébe vett valamit, és azt hiszi, hogy megcsaltad... Akkor szakítson veled a semmiért mert retteg megbízni valakiben. Miért nem benned bízik jobban és miért abban, aki mondta ezt a hülyeséget neki?
5/10 anonim válasza:
Itt csak kommunikációs probléma van, sem a b.nőddel, sem veled. Egy kis alkalmazkodás kell. Te, mint férfi ne legyél full csendes, ennyit te is megtehetsz, hogy kommunikálsz neki arról, hogy hol vagy éppen, sőt segítesz neki vásárolni ezt-azt, beugrani ide-oda, ez nem nehéz.
Ha pedig a volt osztálytársnődet hazavitted, akkor azt te egyenesen mondd neki, hogy tőled hallja először, ne mástól.
6/10 anonim válasza:
Nekem nem kéne olyan barátnő, aki annyira bízik bennem, hogy valami pletykás baromnak jobban hisz, mint nekem. Ha tiszta a lelkiismereted, ne magyarázkodj, felesleges. Elmehet az ilyen a búsba.
7/10 anonim válasza:
Szakíts! Ez már csak rosszabb lesz...
9/10 anonim válasza:
Az én barátom is szokott a semmire féltékenykedni, legtöbbször azt mondom neki: "jó, akkor igen, persze. Most boldog vagy? Hagyd már a hülyeségeid..." Mindezt tök nyugodtan mondom. Itt általában le is zárjuk ezt a témát.
De ha ez fordítva történik, mert én sem bízom 100%-ig, ő is így szokott reagálni, és akkor én is befejezem, egyből tovább lépek a témán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!