Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasim egy igazi taphorse?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim egy igazi taphorse? (bocsi csak a trágárságszűrőt kell átvernem hehe)

Figyelt kérdés
Megértem,ha már un engem,de azért ez kicsit sok. Megkérdezem meddig vágassam le a hajam (csak hogy neki is tetsszen) és azt mondja "fäsz tudja".. Vagy csak nekem nincs humorérzékem? És szerinte a nő nem ember, mindig ezzel viccel. Én ebben nem látok annyira poént. Faarc lennék?
2018. febr. 1. 20:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
96%

Nekem a párom még csak ehhez hasonlót se mondott soha! A kapcsolatban egyenrangú partnerek vagyunk.

Viszont ha a párod szerinte egy nő nem ember, hát akkor miért is bánna úgy veled? De egy jó tanács, ha megjön az eszed és kidobod a pasit, ne használj olyan szavakat, hogy 'nuna' és 'mensikéz' mert egy férfi nem egy kislánnyal szeretne járni.

2018. febr. 1. 20:47
 12/22 A kérdező kommentje:

Jaj köszi a választ 20:47es! Mi a baj a nunával? Nuna, puna szaftos suna, mindenkinek van kis/nagy luka. :)) Felénk így járja a mondás. :)

De akkor majd odafigyelek erre a városi nyelvezetre halihó! Tudok én figyelni is, ha szeretnék,csak össze kell kapnom magam.

2018. febr. 1. 20:52
 13/22 A kérdező kommentje:
Jaj de ezzel a kis rímes mondókával senkit nem akartam ám megbántani!!
2018. febr. 1. 20:54
 14/22 Krukutyán Levente ***** válasza:
94%
Olyan kis ostobenkó qrva vagy, de rém aranyos is egyszerre... hát tudod mit? Írhatsz. Engedély megadva csajszeszovics. :)))
2018. febr. 1. 21:04
 15/22 A kérdező kommentje:
rém aranyos :DDDDDDDDDDD köszi Levi, látom Te érted a falusiakat! :) ezt már máshol is megfigyeltem, más válaszaidnál
2018. febr. 1. 21:05
 16/22 A kérdező kommentje:
amúgy Krukutyán Levente Te empatikus vagy, meghívlak Borsodba egy kis borsodira :)
2018. febr. 1. 21:24
 17/22 WheneverYouWant ***** válasza:

Hogy lehet valakit nagyon szeretni amikor ekkora bunkó...

Good Luck!

2018. febr. 2. 01:05
 18/22 anonim ***** válasza:

"Én meg inkább beletörődök,minek magyarázzam nekik,hogy a lányok is érnek annyit,mint a fiúk?"

Én sem magyarázom ezt senkinek. Eleve nem kezdek olyannal, akinek ezt magyarázni kell. Sőt, még az ismeretséget is igyekszem minimálisra redukálni az ilyen emberekkel.

2018. febr. 2. 08:04
 19/22 anonim ***** válasza:

Miért nem lepődök meg a magyar nőkön. Minél nagyobbat rúgnak belétek annál jobban ragaszkodtok az illető faxkalaphoz. :D

Veled van baj szerintem, hogy még ezzel a kudarccal vagy. :D 38F

2018. febr. 2. 11:12
 20/22 anonim ***** válasza:

Miért nyávogsz?

Akkor maradj vele és viseld el, hogy megaláz.

Nekem unokatestvérem mondott hasonlót ilyen stílusban, de közöltem vele, még egy ócsárlás és szája másik szélét is varrhatják össze, mert felrúgom.

Az, hogy a felesége - hozzád hasonlóan - elviseli, egy dolog, én nem.

Jobban tennéd, ha inkább kidobnád ezt a tuskót.

2018. febr. 2. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!