Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim egy igazi taphorse? (bocsi csak a trágárságszűrőt kell átvernem hehe)
Nekem a párom még csak ehhez hasonlót se mondott soha! A kapcsolatban egyenrangú partnerek vagyunk.
Viszont ha a párod szerinte egy nő nem ember, hát akkor miért is bánna úgy veled? De egy jó tanács, ha megjön az eszed és kidobod a pasit, ne használj olyan szavakat, hogy 'nuna' és 'mensikéz' mert egy férfi nem egy kislánnyal szeretne járni.
Jaj köszi a választ 20:47es! Mi a baj a nunával? Nuna, puna szaftos suna, mindenkinek van kis/nagy luka. :)) Felénk így járja a mondás. :)
De akkor majd odafigyelek erre a városi nyelvezetre halihó! Tudok én figyelni is, ha szeretnék,csak össze kell kapnom magam.
Hogy lehet valakit nagyon szeretni amikor ekkora bunkó...
Good Luck!
"Én meg inkább beletörődök,minek magyarázzam nekik,hogy a lányok is érnek annyit,mint a fiúk?"
Én sem magyarázom ezt senkinek. Eleve nem kezdek olyannal, akinek ezt magyarázni kell. Sőt, még az ismeretséget is igyekszem minimálisra redukálni az ilyen emberekkel.
Miért nem lepődök meg a magyar nőkön. Minél nagyobbat rúgnak belétek annál jobban ragaszkodtok az illető faxkalaphoz. :D
Veled van baj szerintem, hogy még ezzel a kudarccal vagy. :D 38F
Miért nyávogsz?
Akkor maradj vele és viseld el, hogy megaláz.
Nekem unokatestvérem mondott hasonlót ilyen stílusban, de közöltem vele, még egy ócsárlás és szája másik szélét is varrhatják össze, mert felrúgom.
Az, hogy a felesége - hozzád hasonlóan - elviseli, egy dolog, én nem.
Jobban tennéd, ha inkább kidobnád ezt a tuskót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!