Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim egy igazi taphorse? (bocsi csak a trágárságszűrőt kell átvernem hehe)
És? Kisírod itt a lelked, várod h bólogassunk h igen, egy paraszt, erre úgy is még évekig a khm, hímtagját..khm, kapod be.
Tipikus oylan vagy, akinek nincs tartása és büszkesége, de azért nem merne lelépni...
Bocs, elírtam a végét. Tehát tipikus az vagy, aki játssza a mártírt hogy neki de xar az élete egy ilyen pali mellett, és sajnáljuk, mert nincs eszed szakítani. Meg is érdemled hogy úgy bánjon veled mint egy kakis wc papírdarabbal.
És ezt minden jó-szándékomból írtam direkt így, neked..
Velem soha nem beszélt így párom, sőt még egy vállvonás sem volt, mint flegma válasz!
Annyit érsz kislány, amennyire te tartod magad. nem tudom, a disznóólba ez még divat-e, de mifelénk a nőket a párjuk hölgyként kezelik, és egyenrangú társnak.
figyi hugi ha te bírod őt ő meg nem viszi túlzásba akkor végülis az ég kék felettetek.. nem?
nem is kell eszesnek lenned..csak egy csomó gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!