Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan valaki az "Igazi", akit nem gondolok a legvonzóbbnak?
Mármint vonzónak tartod, csak nem ő a világ legdögösebbje? Mert ez esetben persze. Én imádom a férjem, vonzódok hozzá, szexuálisan izgat nagyjából mindene, de azért belátom, hogy nem a világ legszebb férfija (ahogy én sem vagyok a világ legszebb nője, tegyük hozzá), legfeljebb az én világomban ő a legvonzóbb személy. Nap mint nap látok nála jobb képűt, edzettebbet, magasabbat, stílusosabbat, stb, de semmi pénzért nem cserélném le ettől még, mert hosszú távon nem ez számít. Akármilyen szép és vonzó férfival állnék össze, ő is megöregszik, meghízik, vagy egyébként is mindig van egy másik, aki valamilyen szempontból sokkal jobb nála.
Persze, a fentieknek feltétele, mint ahogy korábban már említették, a vonzalom léte úgy általában. Ha az megvan és egyébként az "igazi" érzés is ott pislog a sarokból, akkor a kérdésedben a válasz.
Neked nem! Neked csak olyan lehet az igazi aki alig képes/akar megynyílni neked,képtelen kifejezni az érzéseit,vagy csak úgy el van veled mert nincs jobb,a kapcsolatotokért alig tesz valamit azt is csak nyaggatásra viszont nagyon bejön a sérója.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!