Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőm már 4 éve kidobott, de még nagyon sokat gondolok rá. Naponta nézegetem facebookon, máshonnan nem tudok róla, mert nem áll velem szóba. Most viszont letörölte magát. Mit tudok tenni?
B*szki, te 29 éves vagy...
"felnézett rám,most meg közömbös vagyok? Nem értem, ha annyira szeretett, hogy tudott így kiábrándulni?"
És azóta már 4 év eltelt... Azóta meg kapcsolataid is vannak/voltak.
Neked kell tudni, mi a sz@rért nézegeted a majd fél évtizede elköszönt exe(i)det, de biztos, hogy nem normális. Azzal, hogy időnként ránéz az ember, szerintem nincs gond, de az tényleg a néha napja kategória, amit te csinálsz, hogy nap mint nap, már konkrétan beteges...
ÉS ha nem áll veled szóba, az nem véletlen, hanem mert ő így döntött. Mit tegyél? Fogadd el. ÉS talán foglalkozz inkább a jelenlegi pároddal, mert k*r*va gáz amit csinálsz, és sajnálhatja, hogy veled van épp. Pláne ha tudná, hogy utána vágyódsz.
Nincs valami mentális gond a képben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!