Facebookon láthatta valahogy, hogy nézegetem a profilját?
Figyelt kérdés
Szomszéd csaj profilját elég gyakran megszoktam nézni ( utáljuk egymást). De nagyon meglepődtem, mert engem és férjem is letiltott. Kisfiam profiljáról láttam, hogy nem az adatlapját törölte.2016. nov. 16. 10:16
1/13 anonim válasza:
Nem láthat ilyen dolgot. Ettől függetlenül is letilthatott, ha utálat van köztetek és nem akar téged véletlenül sem látni. Hozzáteszem, hogy ez a titokban kémkedés és más profiljáról való leskelődés is szánalmas és beteges.
2/13 anonim válasza:
Saját gyerekes facebook profiljával kémkedni még gázabb. Erre még 2016-ban nincsenek szavak, de tuti beépül a cifra magyar káromkodások közé idővel.
3/13 A kérdező kommentje:
Nem az a lényeg, hanem, hogy a férjem is letiltotta. Ezért gondoltam, hogy talán van valami program.
Nem kémkedés, mindenki annyit oszt meg nyilvánosan amennyit akar. Azt pedig bárki láthatja.
2016. nov. 16. 10:26
4/13 anonim válasza:
Nincsenek összefüggésben. Az oldal nem tárolja és nem mutatja meg a látogatókat. Saját döntése volt hogy mindkét profilt letiltja, függetlenül attól hogy melyikből és milyen gyakran került "ellenőrzésre" az ő tevékenysége. Szándékosan használom a szót, hiszen te lényegében rendszeresen megfigyeled a személyt. Nem mellesleg tilos 13 éven aluli személynek Facebook profilt regisztrálni, és a kisfiú megnevezés bőven kisgyereket takar. Valami nagyon nincs rendben a te fejedben.
5/13 anonim válasza:
Úgy tudom ha gyakran nézegetsz egy profilt akkor ez alapján is berak a " kit ismerhetek" listájába.
Kötekedőkkel ne foglalkozz, sokan itt élik ki magukat 😊
6/13 anonim válasza:
Az, hogy TE kit nézel azt a rendszer valóban előre sorolja. De ez a másik oldalon nem jelentkezik és nem lehet a nézettségre következtetni belőle. A nézett profilon nem fog a te profilod megjelenni és nem is jelenhet meg mert az adatvédelem tiltja. Pont emiatt soha nem lehet majd a látogatókról tudomást szerezni semmilyen módon, mert tilos az ilyen információ gyűjtése és tárolása, főleg közzététele.
7/13 AntZ válasza:
Nem egyszerű, de megtudja nézni:
https://www.youtube.com/watch?v=MpO4ai59fo8&ab_channel=Fenyu..
8/13 anonim válasza:
Semmi köze a látogatóknak a videóhoz. Miért tenné be az oldal forrásába a Facebook? Az "initial chat friends list" azt jelenti, hogy a chatpartnereket listázza, és nem a látogatókat.
10/13 AntZ válasza:
Sőt, találtam mégegyszerűbb módszert:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!