Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Facebookon láthatta valahogy,...

Facebookon láthatta valahogy, hogy nézegetem a profilját?

Figyelt kérdés
Szomszéd csaj profilját elég gyakran megszoktam nézni ( utáljuk egymást). De nagyon meglepődtem, mert engem és férjem is letiltott. Kisfiam profiljáról láttam, hogy nem az adatlapját törölte.

2016. nov. 16. 10:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%

Működik, de nem azt mutatja amit állítanak. Ez a lista a chaten lévő embereket mutatja, nem a látogatókat.

A forrás nézet azt a kódsort mutatja amiből a weboldal felépül. Maga az oldal váza, és annak tartalma. A forrásból csak azt tudod kiszedni, amit magán az oldalon is látsz. Amikor a "chat friend list" listájára rákeresel, az kizárólag a chattel összefüggő tartalmat listázza ki.

Nincs köze a látogatókhoz, és semmi értelme nincs annak hogy az oldal ilyen módon beletegye a forráskódba a listát. Ha megnézed a Youtube-videó kommentjeit vagy az állítólagos böngésző-kiegészítő kommentjeit, végig arról írnak hogy kamu és nem működik. Ne áltasd magad hülyeséggel, és főleg ne adj tanácsot olyan dologban ami nem igaz, és megtévesztésre alkalmas.

2016. nov. 16. 13:03
 12/13 AntZ ***** válasza:
63%
#11 Igazad van, beleástam magam jobban. Tényleg csak azt mutatja, aki chat listámon van, így hülyeség az egész.
2016. nov. 16. 22:47
 13/13 AntZ ***** válasza:
63%
Kérdező: elnézést, hogy megtévesztő választ adtam.
2016. nov. 16. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!