Facebookon láthatta valahogy, hogy nézegetem a profilját?
Figyelt kérdés
Szomszéd csaj profilját elég gyakran megszoktam nézni ( utáljuk egymást). De nagyon meglepődtem, mert engem és férjem is letiltott. Kisfiam profiljáról láttam, hogy nem az adatlapját törölte.2016. nov. 16. 10:16
11/13 anonim válasza:
Működik, de nem azt mutatja amit állítanak. Ez a lista a chaten lévő embereket mutatja, nem a látogatókat.
A forrás nézet azt a kódsort mutatja amiből a weboldal felépül. Maga az oldal váza, és annak tartalma. A forrásból csak azt tudod kiszedni, amit magán az oldalon is látsz. Amikor a "chat friend list" listájára rákeresel, az kizárólag a chattel összefüggő tartalmat listázza ki.
Nincs köze a látogatókhoz, és semmi értelme nincs annak hogy az oldal ilyen módon beletegye a forráskódba a listát. Ha megnézed a Youtube-videó kommentjeit vagy az állítólagos böngésző-kiegészítő kommentjeit, végig arról írnak hogy kamu és nem működik. Ne áltasd magad hülyeséggel, és főleg ne adj tanácsot olyan dologban ami nem igaz, és megtévesztésre alkalmas.
12/13 AntZ válasza:
#11 Igazad van, beleástam magam jobban. Tényleg csak azt mutatja, aki chat listámon van, így hülyeség az egész.
13/13 AntZ válasza:
Kérdező: elnézést, hogy megtévesztő választ adtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!