Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátnőm már 4 éve kidobott, de még nagyon sokat gondolok rá. Naponta nézegetem facebookon, máshonnan nem tudok róla, mert nem áll velem szóba. Most viszont letörölte magát. Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Nem tudom miért nézegetem nap mint nap,kíváncsiság vagy mert szeretem? Nem tudom kiverni a fejemből.Pedig van barátnőm. Az összes exemet meg meg nézegetem,de hogy ő eltűnt onnan,ahol az egy esélyem volt,h lássam, kiakadtam. Próbáltam már sokat keresni, írtam neki többször,semmire nem reagált.Kikészít,hogy nem néz semmibe.Én voltam a h@lye,elimerem,de ő volt belém szerelmes, felnézett rám,most meg közömbös vagyok? Nem értem, ha annyira szeretett, hogy tudott így kiábrándulni? Hogy láthatnám? Mit tegyek? NEM fogok így már tudni róla semmit. 29/F2017. márc. 31. 18:08
11/15 anonim válasza:
Lépj tovább, ne foglalkozz vele és keress magadnak más barátnőt. Ez a te érdeked és nem az, hogy a múlton rágódjál.
12/15 BlackSword válasza:
Kezdjük ott, hogy már 4 éve elvesztetted... Ezt valahogy ütögesd bele a pici buci fejedbe... Kiábrándult belőled, mert gondolom valamit csúnyán eltoltál...
Következő lelki fröccs: Szakíts a jelenlegivel, mert ő viszont megérdemel egy olyan férfit aki csak vele törődik és nem egy régi exe után sóvárog...
13/15 anonim válasza:
Az exed nyilván nem azért dobott ki, mert mellette is a volt csajaidat nézegetted... hát nekem sem kellenél.
14/15 anonim válasza:
Ja, örökre elvesztetted. Tudod a felnőtté válásban ezen dolgok elfogadása elég alapvető. Ennyi idős koromban halt meg az anyám. Örökre. Nehéz elviselni, de tudomásul kell venni.
15/15 anonim válasza:
Én is napi szinten követtem egy csomó ideig, de beletörődtem. Nekem azt hiszem mindenképpen jobb, hogy vége lett.
Hajtotta a vére, hogy másik pasikkal is együtt legyen, hogy kiélvezze az életét. Még mindig jobb, mint ha megcsalt volt. Bár fene tudja, lehet a végén még meg is csalt. (Első pasija voltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!