Az összes ismerősöm követését letiltottam Facebookon, helyette oldalak, csoportok bejegyzéseit nézegetem amik érdekelnek, ez gáz?
Ezt olvastam:
Népszerűnek lenni a FACEBOOKON olyan, mint a menők asztalánál ülni egy elmegyógyintézetben!
(HUMOR DÓZIS ÉS IDÉZETEK)
Gondolkodj el rajta....)
Egyáltalán nem, nekem az összes rokonom, ismerősöm /még a saját testvérem is, akit nagyon szeretek/ követése le van tiltva az üzenőfalon. Közléskényszeres és ettől valamit váró, senki vagyok, de a facebook majd valakivé tesz- ismerőseimre miért lennék kiváncsi?! Miért pocsékoljam és fecséreljem el az időmet és az energiámat, hogy őket napi szinten olvasom és követem, politikai, vallási és stb véleményükre, amikor nem vagyok kíváncsi rájuk?
Ezért nem hallgatok rádiót, és nézek tv-t sem, mert Én döntök arról, hogy mit hallgatok, ne más stílusa és ízlése formáljon engem. Imádok társaságban lenni, és imádom az embereket, segíteni és meghallgatni őket, de ilyen platformon hadd legyen jogom eldönteni mi által fertőződik, vagy éppen nem fertőződik az elmém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!