Üzenőfalon letiltottam valaki bejegyzéseit, de most szeretném újra nézni őket valamint nem jelennek meg a lájkolásaim kommentjeim sem nála, mit csináljak?
Az adatvédelmi beálltásoknál a blokkolós listában azt írja ki hogy nem tiltottam senkit...
Légyszi segítsetek nagyon ksöszönöm!
igen, ez a nagy bugbook.
szerintem te vagy ő regeljen egy új profilt, máshogy nem lehet megoldani.
akkor nincs remény?
azért köszi...nem regelek megint, ő remélem azért lát valamit a dolgaimból...én meg kikeresem...:)
úgyis elég kaotikus a viszonyunk..áááá nehéz a pasikkal:)
Ha egy ismerősöd fotója alá írsz, azt nem feltétlenül látja. Eleve az van, hogy a főoldalon a számára legérdekesebb dolgok jelennek meg, mármint amit a facebook szerint érdekesnek talál. Lehet, hogy ebben a körben te nem vagy benne. (Bár akkor is néha meg kellene jelenned.) A másik lehetőség, hogy az ismerősöd adatvédelmi beállításai nem engedik neki, hogy lássa azt a képet, így a kommenteket sem láthatja.
Amúgy azt hol látod, hogy ő pontosan mit lát rólad? Ezt nem igazán értem.
Ja, és ha te nem látod őt, mármint a főoldalon, akkor görgesd az le teljesen a lapot, ott a lenti téglalap jobb oldalán van egy ilyen link, hogy "Beállítások szerkesztése". Kattints rá, és lehet, hogy ott van az illető neve, mert korábban elrejtetted. Viszont ha ezt leveszed, az nem befolyásolja azt, hogy ő mit lát rólad. Lehet, hogy neki is rajta vagy egy ilyen listán. (Bár még mindig nem értem, honnan tudod, mit lát rólad.)
sztem abban lehet igazság, hogy a fotó amelyik alá írtam az nem publikus ennek a srácnak, mert nem ismerőse a fotó tulajdonosa, csak egy csomó mindenkinek igen és azért volt furcsa, hogy csak nála nem látszik...
azért köszi...igen, bele lehet gabalyodni abba, hogy ki mit lásson...pedig annyira jó lenne csak szeretni és nem a fészbúkon szivatni a másikat...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!